رفتن به مطلب

طرز تهیه ی پیـراشکی لقـمه ای•••🛎


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای

  • آرد نانوایی۲ فنجان
  • آرد همه‌منظوره۲ فنجان
  • شکریک‌دوم فنجان
  • کره نرم‌شده شش‌ونیم قاشق غذاخوری
  • مخمر۷ گرم
  • شیر ولرمیک‌دوم فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ۳ عدد
  • وانیل۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • پودرقندیک‌دوم فنجان
  • روغن نباتی برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • . مواد را مخلوط کنید
  • مخلوط کردن مواد اولیه در طرز تهیه پیراشکی لقمه ای
  • .

    . مواد را مخلوط کنید

    مخلوط کردن مواد اولیه در طرز تهیه پیراشکی لقمه ای

    در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای نیاز است که کاسه‌ای مناسب انتخاب کنید تا در آن آرد، شکر و خمیرمایه را مخلوط کنید. بهتر است از دستان خود برای مخلوط کردن آن‌ها استفاده کنید. کره‌ خردشده را که به دمای محیط رسیده‌ است را به صورت مساوی به کاسه اضافه کنید. در ادامه شیر، تخم‌مرغ، وانیل و نمک را داخل ظرف ریخته و با سرعت کم حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. دقت داشته باشید که خمیرتان باید نرم، صاف و کمی چسبنده باشد.

    ۲. خمیر را ورز دهید

    ورز دادن خمیر در تهیه پیراشکی لقمه ای

    در دومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای، خمیر ورز داده شده را روی یک سطح صاف و تمیز قرار دهید. مجدد کمی آن را با دستان خود محکم ورز داده و به شکل یک توپ در بیاورید. مراقب باشید در این کار زیاده‌روی نکنید. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را داخل آن گذاشته و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. دو تا سه ساعت باید صبر کنید تا خمیر حسابی ور بیاید.

    ۳. خمیر را پهن کنید

    نحوه کاتر زذدن خمیر پیراشکی در تهیه پیراشکی لقمه ای

    بعد از گذشت سه ساعت خمیر را بیرون آورده و روی یک سطح صاف و تمیز بگذارید. مجدد آن را برای دو تا سه بار ورز دهید سپس آن را کامل پهن کنید تا به ضخامت ۱.۵ سانتی‌متری برسد. با کمک یک کاتر گرد چهار سانتی‌متری دایره‌های کوچکی از خمیر بیرون بیاورید. برای برش وسط پیراشکی‌ها از نی میلک‌شیک می‌توانید استفاده کنید. مجدد خمیرها را باز کرده و با اضافه‌های آن دوباره یک توپ کوچک درست کنید. این حرکت را آن‌قدر تکرار کنید تا خمیر تمام شود. روی آن‌ها را با یک نایلون بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند تا در اصطلاح ور آمده و خوب پف کند. 

    ۴. پیراشکی‌ها را سرخ کنید

    سرخ کردن پیراشکی در طرز تهیه پیراشکی های لقمه ای

    حال در ادامه طرز تهیه پیراشکی لقمه ای نوبت به سرخ کردن آن‌ها می‌رسد. تابه‌ای پهن و با عمق کم انتخاب کرده و به میزان لازم در آن روغن بریزید. برای سرخ کردن این تعداد از پیراشکی‌ها نیاز است که عمق تابه‌تان به گونه‌ای باشد که حدود هشت سانتی‌متر روغن در آن جای بگیرد. حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود. یکی از پیراشکی‌ها را داخل روغن بیاندازید تا سرخ شود بعد از سرخ شدن آن را با چنگال باز کنید تا از پخت آن مطمئن شوید. سپس حرارت را تنظیم کرده و آن‌ها را چندتایی داخل روغن سرخ کنید. کردن هر طرف دو تا سه دقیقه سرخ زمان می‌برد. بعد از سرخ کردن آن‌ها را برداشته و روی یک حوله یا توری بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. .

    ۵. پیراشکی‌ها را در شکر بغلتانید

    نحوه غلتاندن پیراشکی های لقمه ای در شکر

    حال در آخرین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای ، پیراشکی‌های گرم را داخل شکر بغلتانید یا روی آن‌ها پودرقند بپاشید. آن‌ها را در ظرف مورد‌نظر بچینید و روی آن‌ها را با سس شکلاتی یا خامه شکلاتی تزئین کنید.

     

    دستور تهیه پیراشکی لقمه ای

     

     

    داخل پیراشکی‌‌ها را با چه می‌توان پر کرد؟

    پر کردن پیراشکی های لقمه ای با کرم‌های مخصوص

    پیراشکی را با چیزهای مختلفی می‌توان پر کرد اما برای خوشمزه‌تر شدن آن، داخلش را می‌توانید با کر‌م مخصوص پر کنید. کرم مخصوص پیراشکی با خامه قنادی، نشاسته ذرت و زرده تخم‌مرغ تهیه می‌شود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای

  • آرد نانوایی۲ فنجان
  • آرد همه‌منظوره۲ فنجان
  • شکریک‌دوم فنجان
  • کره نرم‌شده شش‌ونیم قاشق غذاخوری
  • مخمر۷ گرم
  • شیر ولرمیک‌دوم فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ۳ عدد
  • وانیل۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • پودرقندیک‌دوم فنجان
  • روغن نباتی برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • . مواد را مخلوط کنید
  • مخلوط کردن مواد اولیه در طرز تهیه پیراشکی لقمه ای
  • .

    . مواد را مخلوط کنید

    مخلوط کردن مواد اولیه در طرز تهیه پیراشکی لقمه ای

    در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای نیاز است که کاسه‌ای مناسب انتخاب کنید تا در آن آرد، شکر و خمیرمایه را مخلوط کنید. بهتر است از دستان خود برای مخلوط کردن آن‌ها استفاده کنید. کره‌ خردشده را که به دمای محیط رسیده‌ است را به صورت مساوی به کاسه اضافه کنید. در ادامه شیر، تخم‌مرغ، وانیل و نمک را داخل ظرف ریخته و با سرعت کم حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. دقت داشته باشید که خمیرتان باید نرم، صاف و کمی چسبنده باشد.

    ۲. خمیر را ورز دهید

    ورز دادن خمیر در تهیه پیراشکی لقمه ای

    در دومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای، خمیر ورز داده شده را روی یک سطح صاف و تمیز قرار دهید. مجدد کمی آن را با دستان خود محکم ورز داده و به شکل یک توپ در بیاورید. مراقب باشید در این کار زیاده‌روی نکنید. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را داخل آن گذاشته و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. دو تا سه ساعت باید صبر کنید تا خمیر حسابی ور بیاید.

    ۳. خمیر را پهن کنید

    نحوه کاتر زذدن خمیر پیراشکی در تهیه پیراشکی لقمه ای

    بعد از گذشت سه ساعت خمیر را بیرون آورده و روی یک سطح صاف و تمیز بگذارید. مجدد آن را برای دو تا سه بار ورز دهید سپس آن را کامل پهن کنید تا به ضخامت ۱.۵ سانتی‌متری برسد. با کمک یک کاتر گرد چهار سانتی‌متری دایره‌های کوچکی از خمیر بیرون بیاورید. برای برش وسط پیراشکی‌ها از نی میلک‌شیک می‌توانید استفاده کنید. مجدد خمیرها را باز کرده و با اضافه‌های آن دوباره یک توپ کوچک درست کنید. این حرکت را آن‌قدر تکرار کنید تا خمیر تمام شود. روی آن‌ها را با یک نایلون بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند تا در اصطلاح ور آمده و خوب پف کند. 

    ۴. پیراشکی‌ها را سرخ کنید

    سرخ کردن پیراشکی در طرز تهیه پیراشکی های لقمه ای

    حال در ادامه طرز تهیه پیراشکی لقمه ای نوبت به سرخ کردن آن‌ها می‌رسد. تابه‌ای پهن و با عمق کم انتخاب کرده و به میزان لازم در آن روغن بریزید. برای سرخ کردن این تعداد از پیراشکی‌ها نیاز است که عمق تابه‌تان به گونه‌ای باشد که حدود هشت سانتی‌متر روغن در آن جای بگیرد. حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود. یکی از پیراشکی‌ها را داخل روغن بیاندازید تا سرخ شود بعد از سرخ شدن آن را با چنگال باز کنید تا از پخت آن مطمئن شوید. سپس حرارت را تنظیم کرده و آن‌ها را چندتایی داخل روغن سرخ کنید. کردن هر طرف دو تا سه دقیقه سرخ زمان می‌برد. بعد از سرخ کردن آن‌ها را برداشته و روی یک حوله یا توری بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. .

    ۵. پیراشکی‌ها را در شکر بغلتانید

    نحوه غلتاندن پیراشکی های لقمه ای در شکر

    حال در آخرین مرحله از طرز تهیه پیراشکی لقمه ای ، پیراشکی‌های گرم را داخل شکر بغلتانید یا روی آن‌ها پودرقند بپاشید. آن‌ها را در ظرف مورد‌نظر بچینید و روی آن‌ها را با سس شکلاتی یا خامه شکلاتی تزئین کنید.

     

    دستور تهیه پیراشکی لقمه ای

     

     

    داخل پیراشکی‌‌ها را با چه می‌توان پر کرد؟

    پر کردن پیراشکی های لقمه ای با کرم‌های مخصوص

    پیراشکی را با چیزهای مختلفی می‌توان پر کرد اما برای خوشمزه‌تر شدن آن، داخلش را می‌توانید با کر‌م مخصوص پر کنید. کرم مخصوص پیراشکی با خامه قنادی، نشاسته ذرت و زرده تخم‌مرغ تهیه می‌شود

👌👌😋

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...