نیلوفرآبی ارسال شده در 16 آبان، 2023 ارسال شده در 16 آبان، 2023 تو که نیستی؛ هوا یه جوریه…●♪♫ انگار خفه ست!●♪♫ بذار ببینمت… قول میدم؛ آخرین دفعه ست●♪♫ تو که نیستی؛ درا رو بستم…●♪♫ حبسم پا خودم! یه چند تا میله کم داره، اتاق عینِ قفس!●♪♫ تو که نیستی؛ شب و جاده…●♪♫ تا هر جا که بره… به هر جا میرسم؛ هی هی خاطره…●♪♫ تو که رفتی خودت…●♪♫ خاطره هات و عشقتوُ به هر در زدم… این دل نشد از یاد ببره●♪♫ 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 8 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تو که نیستی؛ هوا یه جوریه…●♪♫ انگار خفه ست!●♪♫ بذار ببینمت… قول میدم؛ آخرین دفعه ست●♪♫ تو که نیستی؛ درا رو بستم…●♪♫ حبسم پا خودم! یه چند تا میله کم داره، اتاق عینِ قفس!●♪♫ تو که نیستی؛ شب و جاده…●♪♫ تا هر جا که بره… به هر جا میرسم؛ هی هی خاطره…●♪♫ تو که رفتی خودت…●♪♫ خاطره هات و عشقتوُ به هر در زدم… این دل نشد از یاد ببره●♪♫ 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تو که نیستی؛ هوا یه جوریه…●♪♫ انگار خفه ست!●♪♫ بذار ببینمت… قول میدم؛ آخرین دفعه ست●♪♫ تو که نیستی؛ درا رو بستم…●♪♫ حبسم پا خودم! یه چند تا میله کم داره، اتاق عینِ قفس!●♪♫ تو که نیستی؛ شب و جاده…●♪♫ تا هر جا که بره… به هر جا میرسم؛ هی هی خاطره…●♪♫ تو که رفتی خودت…●♪♫ خاطره هات و عشقتوُ به هر در زدم… این دل نشد از یاد ببره●♪♫ خیلی خوب بود عزیزدلم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .