نیلوفرآبی ارسال شده در 16 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2023 مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست آرد سفید۳۰۰ گرم تخممرغ سه عدد شکر۲۰۰ گرم ماست غلیظ۱۵۰ گرم روغن مایع۱۷۵ گرم عسل یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری گلاب سه قاشق غذاخوری پودر هل دو قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین طرز تهیه کیک یزدی با ماست مخلوط خامه ای آماده کنید برای آماده کردن مخلوط خامهای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخممرغها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با همزن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخممرغها کامل یکدست شوند. حال شکر را کمکم به تخممرغها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامهای آماده شد، روغن مایع را هم با آنها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید امتحان کنید. ۲. ماست را اضافه کنید در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری میرسد. ماست را اضافه کنید و تا یکدست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدیتان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد. ۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگپودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حبابهای اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیکتان را منسجم و یکدستتر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوطشان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول میکشد اما مایه کیکتان باید یکدست باشد. ۴. مایه را داخل قالب بریزید در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آنها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالبها بریزید. وسط هر کدام از قالبها را با قاشق سوراخ کنید و روی آنها کنجد بپاشید. بهتر است قالبها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید در روزهای تعطیلتان امتحان کنید. ۵. قالب را داخل فر بگذارید در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیکها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدنشان، کیکها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آنها را با پودر پسته تزئین کنید. 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2023 9 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست آرد سفید۳۰۰ گرم تخممرغ سه عدد شکر۲۰۰ گرم ماست غلیظ۱۵۰ گرم روغن مایع۱۷۵ گرم عسل یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری گلاب سه قاشق غذاخوری پودر هل دو قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین طرز تهیه کیک یزدی با ماست مخلوط خامه ای آماده کنید برای آماده کردن مخلوط خامهای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخممرغها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با همزن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخممرغها کامل یکدست شوند. حال شکر را کمکم به تخممرغها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامهای آماده شد، روغن مایع را هم با آنها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید امتحان کنید. ۲. ماست را اضافه کنید در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری میرسد. ماست را اضافه کنید و تا یکدست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدیتان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد. ۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگپودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حبابهای اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیکتان را منسجم و یکدستتر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوطشان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول میکشد اما مایه کیکتان باید یکدست باشد. ۴. مایه را داخل قالب بریزید در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آنها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالبها بریزید. وسط هر کدام از قالبها را با قاشق سوراخ کنید و روی آنها کنجد بپاشید. بهتر است قالبها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید در روزهای تعطیلتان امتحان کنید. ۵. قالب را داخل فر بگذارید در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیکها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدنشان، کیکها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آنها را با پودر پسته تزئین کنید. خوشمزه جان 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست آرد سفید۳۰۰ گرم تخممرغ سه عدد شکر۲۰۰ گرم ماست غلیظ۱۵۰ گرم روغن مایع۱۷۵ گرم عسل یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری گلاب سه قاشق غذاخوری پودر هل دو قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین طرز تهیه کیک یزدی با ماست مخلوط خامه ای آماده کنید برای آماده کردن مخلوط خامهای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخممرغها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با همزن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخممرغها کامل یکدست شوند. حال شکر را کمکم به تخممرغها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامهای آماده شد، روغن مایع را هم با آنها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید امتحان کنید. ۲. ماست را اضافه کنید در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری میرسد. ماست را اضافه کنید و تا یکدست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدیتان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد. ۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگپودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حبابهای اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیکتان را منسجم و یکدستتر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوطشان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول میکشد اما مایه کیکتان باید یکدست باشد. ۴. مایه را داخل قالب بریزید در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آنها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالبها بریزید. وسط هر کدام از قالبها را با قاشق سوراخ کنید و روی آنها کنجد بپاشید. بهتر است قالبها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم میتوانید در روزهای تعطیلتان امتحان کنید. ۵. قالب را داخل فر بگذارید در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیکها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدنشان، کیکها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آنها را با پودر پسته تزئین کنید. من کیکیزدی دوست نیل 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 17 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2023 11 ساعت قبل، Lotus گفته است: من کیکیزدی دوست نیل اوخی من تو رو دوست خیلی❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .