رفتن به مطلب

طرز تهیه ی کیک یزدی با ماست•••🛎


نیلوفرآبی

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست

  • آرد سفید۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر۲۰۰ گرم
  • ماست غلیظ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع۱۷۵ گرم
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • پودر هل دو قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه کیک یزدی با ماست

 

مخلوط خامه ای آماده کنید

مخلوط کردن تخم‌مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

برای آماده کردن مخلوط خامه‌ای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با هم‌زن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخم‌مرغ‌ها کامل یک‌دست شوند. حال شکر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامه‌ای آماده شد، روغن مایع را هم با آن‌ها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید امتحان کنید.

۲. ماست را اضافه کنید

مخلوط کردن، ماست، گلاب با تخم مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری می‌رسد. ماست را اضافه کنید و تا یک‌دست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدی‌تان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.

۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

الک کردن آرد و بیکینگ پودر برای تهیه کیک یزدی

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگ‌پودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حباب‌های اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیک‌تان را منسجم و یک‌دست‌تر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوط‌شان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول می‌کشد اما مایه کیک‌تان باید یک‌دست باشد.

۴. مایه را داخل قالب بریزید

ریختن مایه کیک یزدی در قالب

در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آن‌ها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالب‌ها بریزید. وسط هر کدام از قالب‌ها را با قاشق سوراخ کنید و روی آن‌ها کنجد بپاشید. بهتر است قالب‌ها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید در روزهای تعطیل‌تان امتحان کنید.

۵. قالب را داخل فر بگذارید

پخت کیک یزدی با ماست

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیک‌ها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن‌شان، کیک‌ها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزئین کنید.

دستور تهیه کیک یزدی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست

  • آرد سفید۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر۲۰۰ گرم
  • ماست غلیظ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع۱۷۵ گرم
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • پودر هل دو قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه کیک یزدی با ماست

 

مخلوط خامه ای آماده کنید

مخلوط کردن تخم‌مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

برای آماده کردن مخلوط خامه‌ای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با هم‌زن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخم‌مرغ‌ها کامل یک‌دست شوند. حال شکر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامه‌ای آماده شد، روغن مایع را هم با آن‌ها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید امتحان کنید.

۲. ماست را اضافه کنید

مخلوط کردن، ماست، گلاب با تخم مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری می‌رسد. ماست را اضافه کنید و تا یک‌دست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدی‌تان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.

۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

الک کردن آرد و بیکینگ پودر برای تهیه کیک یزدی

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگ‌پودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حباب‌های اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیک‌تان را منسجم و یک‌دست‌تر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوط‌شان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول می‌کشد اما مایه کیک‌تان باید یک‌دست باشد.

۴. مایه را داخل قالب بریزید

ریختن مایه کیک یزدی در قالب

در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آن‌ها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالب‌ها بریزید. وسط هر کدام از قالب‌ها را با قاشق سوراخ کنید و روی آن‌ها کنجد بپاشید. بهتر است قالب‌ها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید در روزهای تعطیل‌تان امتحان کنید.

۵. قالب را داخل فر بگذارید

پخت کیک یزدی با ماست

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیک‌ها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن‌شان، کیک‌ها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزئین کنید.

دستور تهیه کیک یزدی

😋😋خوشمزه جان👌

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با ماست

  • آرد سفید۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر۲۰۰ گرم
  • ماست غلیظ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع۱۷۵ گرم
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودریک قاشق غذاخوری
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • پودر هل دو قاشق غذاخوری
  • پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه کیک یزدی با ماست

 

مخلوط خامه ای آماده کنید

مخلوط کردن تخم‌مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

برای آماده کردن مخلوط خامه‌ای در طرز تهیه کیک یزدی با ماست نیاز است تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با هم‌زن خوب بزنید. این هم زدن را باید تا جایی ادامه بدهید که تخم‌مرغ‌ها کامل یک‌دست شوند. حال شکر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه و مجدد به هم زدن ادامه دهید. حال که مخلوط خامه‌ای آماده شد، روغن مایع را هم با آن‌ها خوب مخلوط کنید. روغن مایع را به اندازه بریزید؛ چراکه مقدار اضافه آن از بالا آمدن کیک جلوگیری خواهد کرد. طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید امتحان کنید.

۲. ماست را اضافه کنید

مخلوط کردن، ماست، گلاب با تخم مرغ و شکر در تهیه کیک یزدی

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست نوبت به اضافه کردن ماست غلیظ بازاری می‌رسد. ماست را اضافه کنید و تا یک‌دست شدن مایع آن را برای پنج تا شش دقیقه هم بزنید. در ادامه گلاب، هل و عسل را هم اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک یزدی‌تان آماده شود. ناگفته نماند مقدار هل و گلاب کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.

۳. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید

الک کردن آرد و بیکینگ پودر برای تهیه کیک یزدی

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست باید آرد و بیکینگ‌پودر را سه بار با یکدیگر الک کنید تا حباب‌های اضافی آن گرفته شود. از سویی دیگر این کار مایه کیک‌تان را منسجم و یک‌دست‌تر خواهد کرد. حال آرد آماده است که به مایه کیک یزدی اضافه شود. آن را به تدریج اضافه و آرام مخلوط‌شان کنید. مهم نیست این کار چقدر طول می‌کشد اما مایه کیک‌تان باید یک‌دست باشد.

۴. مایه را داخل قالب بریزید

ریختن مایه کیک یزدی در قالب

در این مرحله از تهیه کیک نباید فرصت را از دست بدهید پس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. به سراغ مافین بروید و داخل آن‌ها کپسول یا کاغذ مخصوص کیک یزدی بیندازید. مایه را با کمک قاشق داخل قالب‌ها بریزید. وسط هر کدام از قالب‌ها را با قاشق سوراخ کنید و روی آن‌ها کنجد بپاشید. بهتر است قالب‌ها را تا نیمه پر کنید تا به هنگام پخت در فر از آن بیرون نزد.طرز تهیه کیک یزدی را هم می‌توانید در روزهای تعطیل‌تان امتحان کنید.

۵. قالب را داخل فر بگذارید

پخت کیک یزدی با ماست

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با ماست، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا در مدت ده دقیقه کامل پخته و پف کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اجازه دهید کیک‌ها ۱۰ دقیقه دیگر هم در فر بمانند تا خوب طلایی شوند. قالب را بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن‌شان، کیک‌ها را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزئین کنید.

دستور تهیه کیک یزدی

من کیک‌یزدی دوست نیل🤗😊❤️❤️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...