نیلوفرآبی ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 متن ترانه قاضی شادمهر عقیلی من مي ترسيدم ولي به خاطرت پريدم ♬♪♮♩♫♬ چون دلم مي خواد برات بمي رم و نگاه کني ♫♮♫♪♩♬ جاش فقط حسابم و از عاشقات جدا کني ♬♪♮♩♫♪ زخمي که مي خورم از آدما رو دوا کني هي هوا کمتر شد جاده ها باريکن ♬♫♭♪♮♩ من نمي دونم برم يا بمونم کاري کرد ♬♪♮♩♫♬ چشم تو ساکت شم يک آب راکد شم ♪♩♭♫♮♩ هي هوا بدتر شد مسيرا تاريکن ♬♪♮♩♫♪ من نمي دونم برم يا بمونم کاري کرد ♩♬♪♫♪♭ چشم تو داغون شم هدف بارون شم 2 3 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 آبان، 2023 ارسال شده در 15 آبان، 2023 20 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن ترانه قاضی شادمهر عقیلی من مي ترسيدم ولي به خاطرت پريدم ♬♪♮♩♫♬ چون دلم مي خواد برات بمي رم و نگاه کني ♫♮♫♪♩♬ جاش فقط حسابم و از عاشقات جدا کني ♬♪♮♩♫♪ زخمي که مي خورم از آدما رو دوا کني هي هوا کمتر شد جاده ها باريکن ♬♫♭♪♮♩ من نمي دونم برم يا بمونم کاري کرد ♬♪♮♩♫♬ چشم تو ساکت شم يک آب راکد شم ♪♩♭♫♮♩ هي هوا بدتر شد مسيرا تاريکن ♬♪♮♩♫♪ من نمي دونم برم يا بمونم کاري کرد ♩♬♪♫♪♭ چشم تو داغون شم هدف بارون شم 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .