حسین138 ارسال شده در 7 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان • بچه ی شیطان! • کوچک ترین قاتل بریتانیایی 11 سال داره! وقتی انگیزه ی اونو از قتل پرسیدند میگفت: پدرم هرشب به خوابم میاد و از من میخواد که چندتا دوست جدید پیشش بفرستم چون اون تو جهنم خیلی تنهاست! وقتی ازش میپرسن که پدرش کیه در جواب میگه:"پدر من شیطانه دلت میخواد با اون ملاقات کنی؟!" 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 7 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان 28 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: • بچه ی شیطان! • کوچک ترین قاتل بریتانیایی 11 سال داره! وقتی انگیزه ی اونو از قتل پرسیدند میگفت: پدرم هرشب به خوابم میاد و از من میخواد که چندتا دوست جدید پیشش بفرستم چون اون تو جهنم خیلی تنهاست! وقتی ازش میپرسن که پدرش کیه در جواب میگه:"پدر من شیطانه دلت میخواد با اون ملاقات کنی؟!" یا خدا 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 7 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان هم اکنون، دل آرام گفته است: یا خدا حواستو جمع کن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 7 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: حواستو جمع کن فعلا ک روزه خدا ب دادم برسه واسه شب 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .