Miss nedaa ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 حس میکنم؛ خیلی فرق کردیم با قبل که نمیتونیم؛ از هم دیگه دور باشیم یه شب! به تو بدجوری عادت کرده دلم؛ افتاده قلبم با دیدن تو به تاب و تب! عشق و حال یعنی؛ شبا کنار تو… من خیره بشم؛ به اون صورت ماه تو! فازمونو کسی درک نکنه و بریم بالاتر از ابرا، بشی ستاره تو! بگیرم دستتو هی؛ تو دستم غمت نباشه تا وقتی هستم… واسم بمونی تو مهربونم؛ تویی آرامش قلب خستم تو فرق داری؛ واسه من با هر کی...باید تو سلطانِ قلبِ من شی... 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مهر، 2023 ارسال شده در 16 مهر، 2023 12 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: حس میکنم؛ خیلی فرق کردیم با قبل که نمیتونیم؛ از هم دیگه دور باشیم یه شب! به تو بدجوری عادت کرده دلم؛ افتاده قلبم با دیدن تو به تاب و تب! عشق و حال یعنی؛ شبا کنار تو… من خیره بشم؛ به اون صورت ماه تو! فازمونو کسی درک نکنه و بریم بالاتر از ابرا، بشی ستاره تو! بگیرم دستتو هی؛ تو دستم غمت نباشه تا وقتی هستم… واسم بمونی تو مهربونم؛ تویی آرامش قلب خستم تو فرق داری؛ واسه من با هر کی...باید تو سلطانِ قلبِ من شی... سلطان 1 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 16 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2023 42 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلطان 1 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .