Secret ارسال شده در 12 شهریور، 2023 ارسال شده در 12 شهریور، 2023 اگه حال میپرسی حالمه گذشته ام مث سایه دنبالمه ♬♫♪ ../.. نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سال ها بگذره برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم ♬♫♪ ../.. به هر سمتی رفتی موافق شدم میخواستم بجنگم که عاشق شدم رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ ../.. دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار میخواستم بمیرم که تو خنده شی یه جوری بمونم که شرمنده شی ♬♫♪ ../.. تو میگفتی این زندگی ساده نیست میگفتی دلت هست و آماده نیست من آینده حال مغرورتم هنوز عاشقم عاشق دورتم ♬♫♪ ../.. نشستم تو سال های دلواپسی شده قبل مردن ولی میرسی رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── احسان خواجه امیری بی قرار 4 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 13 شهریور، 2023 ارسال شده در 13 شهریور، 2023 1 ساعت قبل، Secret گفته است: اگه حال میپرسی حالمه گذشته ام مث سایه دنبالمه ♬♫♪ ../.. نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سال ها بگذره برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم ♬♫♪ ../.. به هر سمتی رفتی موافق شدم میخواستم بجنگم که عاشق شدم رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ ../.. دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار میخواستم بمیرم که تو خنده شی یه جوری بمونم که شرمنده شی ♬♫♪ ../.. تو میگفتی این زندگی ساده نیست میگفتی دلت هست و آماده نیست من آینده حال مغرورتم هنوز عاشقم عاشق دورتم ♬♫♪ ../.. نشستم تو سال های دلواپسی شده قبل مردن ولی میرسی رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── احسان خواجه امیری بی قرار چرا واسه من پلی نشد؟؟ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 13 شهریور، 2023 ارسال شده در 13 شهریور، 2023 5 ساعت قبل، Secret گفته است: اگه حال میپرسی حالمه گذشته ام مث سایه دنبالمه ♬♫♪ ../.. نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سال ها بگذره برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم ♬♫♪ ../.. به هر سمتی رفتی موافق شدم میخواستم بجنگم که عاشق شدم رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ ../.. دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار میخواستم بمیرم که تو خنده شی یه جوری بمونم که شرمنده شی ♬♫♪ ../.. تو میگفتی این زندگی ساده نیست میگفتی دلت هست و آماده نیست من آینده حال مغرورتم هنوز عاشقم عاشق دورتم ♬♫♪ ../.. نشستم تو سال های دلواپسی شده قبل مردن ولی میرسی رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── احسان خواجه امیری بی قرار سپاس از انتخاب زیباتون مثل همیشه بینظیر 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 13 شهریور، 2023 ارسال شده در 13 شهریور، 2023 6 ساعت قبل، Secret گفته است: اگه حال میپرسی حالمه گذشته ام مث سایه دنبالمه ♬♫♪ ../.. نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سال ها بگذره برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم ♬♫♪ ../.. به هر سمتی رفتی موافق شدم میخواستم بجنگم که عاشق شدم رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ ../.. دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار میخواستم بمیرم که تو خنده شی یه جوری بمونم که شرمنده شی ♬♫♪ ../.. تو میگفتی این زندگی ساده نیست میگفتی دلت هست و آماده نیست من آینده حال مغرورتم هنوز عاشقم عاشق دورتم ♬♫♪ ../.. نشستم تو سال های دلواپسی شده قبل مردن ولی میرسی رفتی و دادی بربادم اسممو بردم از یادم ♬♫♪ دیوونم دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه ♬♫♪ ../.. بیقرار بیقرار بیقرار بیقرار آخرش میکشه منو این انتظار ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── احسان خواجه امیری بی قرار 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .