kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 ارسال شده در 11 شهریور، 2023 اگه میتونستی یه کلمه رو از دنیا حذف کنی(فقط یک کلمه) اون چی بود؟ 2-اگه میتونستی فقط یه سوال از خدا بپرسی(فقط یه سوال) چی می پرسیدی؟ 3-اگه میتونستی زمان رو فقط یکبار حدود یک ساعت نگهداری؛کِی این کارو میکردی؟ 4-اگه میتونستی یه قانون تو دنیا بذاری؛اون چی بود؟ 5-اگه میتونستی فقط یک شخص رو زنده کنی؛اون شخص کی بود؟ 6-اگه میتونستی اهالی کره زمین رو از شر یه چیز خلاص کنی؛اون چیز چی بود؟ 7-اگه چن روز نیای نت؛به نطرت چند نفر نگرانت میشن؟ 8-اگه بپرسن بهترین کسی که امسال باهاش اشنا شدی کیه ، کی رو میگی ؟ فقط بچه ها ببخشید سوال اول تکراریه اما لفطا جوابشو بدید....! _____________________________________________ خودمم میگم 1:خیانت 2:چرا افریدیم؟ 3:وقتے که تو اغوش مادرمم 4:ادم هاے خوب تا ابد زنده باشن 5:پدر بزرگم 6:بے پدر و مادر بودن بودن 7:هیچ کس 8:Akshin love mobi samiir nilo nana Arghvan . my famli نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 جنگ چرا منو افریدے؟؟؟؟؟؟؟؟ روز شنبه هفته پیش همه ازاد باشن عمم اسرائیل هیچ کسے بازم هیچ کس خخخخخخخخ نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 1-دروغ 2-هدفت از بودن خيانت چيه؟! 3-وقتے كه بايد ميگفتم نه...ولے گفتم آره..!! 4-مجازات كسے كه خيانت ميكنه..!!! 5-پدربزرگم..!!! 6-خيانت.... 7-گفتم اول بار... 8-يه آدم دروغگو....آدم خوبے بود...ياد گرفتم ازش، هيچوقت دروغ نگم تا لجن نباشم. نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 بے رحمے.... چرا من؟! وقتے كه به دنيا ميومدم... بند ناف گردنم مے پيچيدو به دنيا نميومدم.... مادر پدرايے كه بچه هاشونو ترك ميكننو مجازات ميكردم... نميدونم اينو.... بے انصافے... همينطوريش هيشكے نگرانمون نميشه....چه برسه به نت... آرنيكا اند ملینا....حالا بماند كه كيه... نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 (ویرایش شده) دل شکستن چه قدر دوسم داریے خوش حال بودم چون برمے گشتم پیش خودش جنگ نه نه نه نه مامان بزرگم دنیاے ماشینے نمے دونم سیما دوست خوشگلم ویرایش شده 11 شهریور، 2023 توسط kambiz_landar نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 جدایے آدم خوبیم یا بد واقعا کاش میشد چون با اون اشتباه زنگیم ازین رو به اون رو شد نیم ساعتم کافیه هر چے فکر کردم چیزے به نظرم نرسید بابام مریضے 141 نفر البته بدون چهاردهش اون یکے هم که خودمم فک نکنم امسال با کسے آشنا شده باشم ولے قبلن گفتم عالے بود عزیزم .خوشم اومد تو هم مثه من متخیلے.ولے من میگم تا چند سال دیگه همه ی اینا امکان پذیر میشه نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 شیطان منو چقدر دوس دارے؟؟؟؟؟؟ حدود 6 عصر همه خداپرست از شر حماقت هیشکے نمیدونم نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 دوست ندارم عشقم عاشق کیه وقتے که عشقم بهم نگاه کرد دل شکستن ممنوع مادر بزگم ابلیس هیچکس:cool: هیچکس:cool نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 خیانت... خدا چرا من د...م؟ وقتے واسه اولین بار ... تجاوز...........سنگسار عموم... شیطان... عمم... هیچکس... نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2023 1-عشق 2-چرا دنیا رو خلق کردے خدا براے حضرت محمد 3-زمان مرگم 4-مادر بزرگم 5-فقر 6- میدونم 0 تا هم کمترن 7-مهراد/محمد/کاکام نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .