Miss nedaa ارسال شده در 5 شهریور، 2023 ارسال شده در 5 شهریور، 2023 دل واسش تنگ باشه و تو دلت جنگ باشه و… دلت بخوادش؛ نشه ببینیش… دل پریشون باشه و توی تهرون باشه و بری سراغش نشه ببینیش! بری سراغش؛ نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه... آدم مگه چنددفعه میتونه که عاشقی کنه؟! کنار اون کسی؛ که دوست داره رو زندگی کنه… دوری و دورم از همه؛ دوری و دوستی مرهمه! واسه کسی؛ که باشه و نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه… 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 شهریور، 2023 ارسال شده در 5 شهریور، 2023 56 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: دل واسش تنگ باشه و تو دلت جنگ باشه و… دلت بخوادش؛ نشه ببینیش… دل پریشون باشه و توی تهرون باشه و بری سراغش نشه ببینیش! بری سراغش؛ نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه... آدم مگه چنددفعه میتونه که عاشقی کنه؟! کنار اون کسی؛ که دوست داره رو زندگی کنه… دوری و دورم از همه؛ دوری و دوستی مرهمه! واسه کسی؛ که باشه و نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه… دل نشین 1 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 5 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2023 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: دل نشین 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 6 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2023 3 ساعت قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم🩷🩷🩷 فدات نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۵ در 10:13، Miss nedaa گفته است: دل واسش تنگ باشه و تو دلت جنگ باشه و… دلت بخوادش؛ نشه ببینیش… دل پریشون باشه و توی تهرون باشه و بری سراغش نشه ببینیش! بری سراغش؛ نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه... آدم مگه چنددفعه میتونه که عاشقی کنه؟! کنار اون کسی؛ که دوست داره رو زندگی کنه… دوری و دورم از همه؛ دوری و دوستی مرهمه! واسه کسی؛ که باشه و نشه ببینیش… امون از این عشق؛ که منو دیوونه کرده! از این خیابون این شهر بی جون؛ که همش باعث درده… عشق تو با من چه کرده؟! نفرین به این دل؛ که دیگه عاقل نمیشه! شکسته اما یادته هرجا… آخ دیگه عاشق نمیشه! دله دیگه دل نمیشه… عالی گل نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .