Miss nedaa ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 تو که نیستی، پیشـــم…●♪♫♡ هر چی می گــــم…●♪♫♡ به هر کی می گم؛ که با من بمونه، میذاره میره از دلِ من!●♪♫♡ دیوونه میشـــم! توی خیابــــون…●♪♫♡ تنهـا می مونه، دستای ســـرد وُ عاشقِ من…●♪♫♡ وقتی تورو، می بینم وُ پَر می کشم توو دستایِ گرمت…●♪♫♡ مثِ قدیمــــا، بچه میشـم…●♪♫♡ می خوام با تو باشم…●♪♫♡ توو دنیـــا جایی ندارم؛ به جز، دلِ تو●♪♫♡ اینو می گــــم…●♪ تو می تونی، بمــــونی●♪♫♡ می تونی بسازی؛ منو اونجوری که همه حسودم بشن، آدمای این شهر!●♪♫♡ قول بده؛ بمونی…●♪♫♡ قلبموُ بســــازش…●♪♫ فقط تو می تونی، منو آروم کنی…●♪♫♡ نرو! بسه دیگه، این قهــــر…●♪♫♡ پیشِ من؛ تو بمون…●♪♫ 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: تو که نیستی، پیشـــم…●♪♫♡ هر چی می گــــم…●♪♫♡ به هر کی می گم؛ که با من بمونه، میذاره میره از دلِ من!●♪♫♡ دیوونه میشـــم! توی خیابــــون…●♪♫♡ تنهـا می مونه، دستای ســـرد وُ عاشقِ من…●♪♫♡ وقتی تورو، می بینم وُ پَر می کشم توو دستایِ گرمت…●♪♫♡ مثِ قدیمــــا، بچه میشـم…●♪♫♡ می خوام با تو باشم…●♪♫♡ توو دنیـــا جایی ندارم؛ به جز، دلِ تو●♪♫♡ اینو می گــــم…●♪ تو می تونی، بمــــونی●♪♫♡ می تونی بسازی؛ منو اونجوری که همه حسودم بشن، آدمای این شهر!●♪♫♡ قول بده؛ بمونی…●♪♫♡ قلبموُ بســــازش…●♪♫ فقط تو می تونی، منو آروم کنی…●♪♫♡ نرو! بسه دیگه، این قهــــر…●♪♫♡ پیشِ من؛ تو بمون…●♪♫ عالی 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 17 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: تو که نیستی، پیشـــم…●♪♫♡ هر چی می گــــم…●♪♫♡ به هر کی می گم؛ که با من بمونه، میذاره میره از دلِ من!●♪♫♡ دیوونه میشـــم! توی خیابــــون…●♪♫♡ تنهـا می مونه، دستای ســـرد وُ عاشقِ من…●♪♫♡ وقتی تورو، می بینم وُ پَر می کشم توو دستایِ گرمت…●♪♫♡ مثِ قدیمــــا، بچه میشـم…●♪♫♡ می خوام با تو باشم…●♪♫♡ توو دنیـــا جایی ندارم؛ به جز، دلِ تو●♪♫♡ اینو می گــــم…●♪ تو می تونی، بمــــونی●♪♫♡ می تونی بسازی؛ منو اونجوری که همه حسودم بشن، آدمای این شهر!●♪♫♡ قول بده؛ بمونی…●♪♫♡ قلبموُ بســــازش…●♪♫ فقط تو می تونی، منو آروم کنی…●♪♫♡ نرو! بسه دیگه، این قهــــر…●♪♫♡ پیشِ من؛ تو بمون…●♪♫ عاالی به به یادآور روز های خوب عاشقی 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 5 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: تو که نیستی، پیشـــم…●♪♫♡ هر چی می گــــم…●♪♫♡ به هر کی می گم؛ که با من بمونه، میذاره میره از دلِ من!●♪♫♡ دیوونه میشـــم! توی خیابــــون…●♪♫♡ تنهـا می مونه، دستای ســـرد وُ عاشقِ من…●♪♫♡ وقتی تورو، می بینم وُ پَر می کشم توو دستایِ گرمت…●♪♫♡ مثِ قدیمــــا، بچه میشـم…●♪♫♡ می خوام با تو باشم…●♪♫♡ توو دنیـــا جایی ندارم؛ به جز، دلِ تو●♪♫♡ اینو می گــــم…●♪ تو می تونی، بمــــونی●♪♫♡ می تونی بسازی؛ منو اونجوری که همه حسودم بشن، آدمای این شهر!●♪♫♡ قول بده؛ بمونی…●♪♫♡ قلبموُ بســــازش…●♪♫ فقط تو می تونی، منو آروم کنی…●♪♫♡ نرو! بسه دیگه، این قهــــر…●♪♫♡ پیشِ من؛ تو بمون…●♪♫ لایک 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 15 ساعت قبل، حسین138 گفته است: عالی 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 15 ساعت قبل، فریحا گفته است: عاالی به به یادآور روز های خوب عاشقی مرسی عزیزم 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 10 ساعت قبل، دل آرام گفته است: لایک 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 21 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم⚘⚘❤ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .