فریحا ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! هی سخت نکن واسمون؛ این راهو تا کی باید گریه کنم؛ پاک کنم چشم تر و تارو! تا کی باید حرف بزنم؛ چیزی نگی گوش ندی حرفارو! نکن این کارو… بیا از رو دوشه من؛ این دفعه رو تو بردار این بارو آخه رفتاراش منو دیوونم کرده! اگه دیدینش؛ بهش بگید برگرده… سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! آخه رفتاراش منو دیوونم کرده! اگه دیدینش؛ بهش بگید برگرده… سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 15:38، فریحا گفته است: سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! هی سخت نکن واسمون؛ این راهو تا کی باید گریه کنم؛ پاک کنم چشم تر و تارو! تا کی باید حرف بزنم؛ چیزی نگی گوش ندی حرفارو! نکن این کارو… بیا از رو دوشه من؛ این دفعه رو تو بردار این بارو آخه رفتاراش منو دیوونم کرده! اگه دیدینش؛ بهش بگید برگرده… سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! آخه رفتاراش منو دیوونم کرده! اگه دیدینش؛ بهش بگید برگرده… سرده… سر پره سردرده! نیستی ببینی؛ نبودت چیکارم کرده! نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .