فریحا ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 اسیر رویاها میشم دوباره باز تنهامیشم..!!♪ به شب میگم پیشم بمونه به باد میگم تا صبح بخونه♫❤ بخونه از دیار یاری چرا میری تنهام میذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه فراموشم کنی ترک آغوشم کنی♫❤ پرنده دریا میشم تو چنگ موج رها میشم..!!♪ به دل میگم خواموش بمونه میرم که هر کسی بدونه♫❤ میرم به سوی اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ که باز برات آواز بخونم »──|♫●|──« اگه بازم دلت میخواد یار یک دیگر باشیم♫❤ مثال ایوم قدیم بشینیم و سحر پاشیم..!!♪ باید دلت رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره♫❤ بگیره رنگ اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه میخوای پیشم بمونی بیا تا باقی جوونی♫❤ بیا تا پوست به استخونه نذار دلم تنها بمونه..!!♪ بذار شبم رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره♫❤ بگیره رنگ اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو ، تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو باز ، تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره دردت جا به جا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ »──|♫●|──« که باز برات آواز بخونم..!!♪ که باز برات آواز بخونم♫❤ که باز برات آواز بخونم ..!!♪ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 15:34، فریحا گفته است: اسیر رویاها میشم دوباره باز تنهامیشم..!!♪ به شب میگم پیشم بمونه به باد میگم تا صبح بخونه♫❤ بخونه از دیار یاری چرا میری تنهام میذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه فراموشم کنی ترک آغوشم کنی♫❤ پرنده دریا میشم تو چنگ موج رها میشم..!!♪ به دل میگم خواموش بمونه میرم که هر کسی بدونه♫❤ میرم به سوی اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ که باز برات آواز بخونم »──|♫●|──« اگه بازم دلت میخواد یار یک دیگر باشیم♫❤ مثال ایوم قدیم بشینیم و سحر پاشیم..!!♪ باید دلت رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره♫❤ بگیره رنگ اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه میخوای پیشم بمونی بیا تا باقی جوونی♫❤ بیا تا پوست به استخونه نذار دلم تنها بمونه..!!♪ بذار شبم رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره♫❤ بگیره رنگ اون دیاری که توش من رو تنها نذاری..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو ، تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ »──|♫●|──« اگه یه روزی نوم تو باز ، تو گوش من صدا کنه♫❤ دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه..!!♪ به دل میگم کاریش نباشه بذاره دردت جا به جا شه♫❤ بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم..!!♪ »──|♫●|──« که باز برات آواز بخونم..!!♪ که باز برات آواز بخونم♫❤ که باز برات آواز بخونم ..!!♪ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .