فریحا ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 خداوند برای من کافی است♩♬ و در قلبم به جز الله نیست♩♬ ⊱⊰⊱⊰⊱⊰ ✮✰✰✮✮✰✰✮ عفو کن گناهم را الله الله♩♬ ای پادشاه عالم خدایا خدایا♩♬ ای پناه دلها خدایا خدایا♩♬ خدایا دردها واین آه هایم را بشنو♩♬ رحم کن و گناههایم را ببخش♩♬ همه روزهایم را خیر بکن و شبهایم را♩♬ ⊱⊰⊱⊰⊱⊰ ✮✰✰✮✮✰✰✮ خداوند برای من کافی است♩♬ و در قلبم به جز الله نیست♩♬ ✮✰✰✮✮✰✰✮ چه کسی تنهای یکتاست ؟الله♩♬ چه کسی پادشاه است؟الله♩♬ چه کسی مهربان مهربانان است؟الله♩♬ مورد ستایش ترین و نیکوخواه ترین فرد چه کسی است؟ الله♩♬ هر چیزی که در این جهان میبینی از نشانههای او است الله♩♬ او عشق همه روح و جانها است الله♩♬ ✮✰✰✮✮✰✰✮ ای خداوند همه جهان و خلقت♩♬ درود و رحمت بفرست بر اهل طه♩♬ در همه زمان و هر لحظه♩♬ قلبم را پر کن از باور و یقین♩♬ تا همیشه بر این دین پایبند باشم♩♬ گناهان من و همه مسلمانان را ببخش♩♬ خدایم مرا کافیست♩♬ غیر از او در قلبم دیگری نیست♩♬ درود بر هدایت شده♩♬ غیر از خداوند دیگر الهی نیست♩♬ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 14:29، فریحا گفته است: خداوند برای من کافی است♩♬ و در قلبم به جز الله نیست♩♬ ⊱⊰⊱⊰⊱⊰ ✮✰✰✮✮✰✰✮ عفو کن گناهم را الله الله♩♬ ای پادشاه عالم خدایا خدایا♩♬ ای پناه دلها خدایا خدایا♩♬ خدایا دردها واین آه هایم را بشنو♩♬ رحم کن و گناههایم را ببخش♩♬ همه روزهایم را خیر بکن و شبهایم را♩♬ ⊱⊰⊱⊰⊱⊰ ✮✰✰✮✮✰✰✮ خداوند برای من کافی است♩♬ و در قلبم به جز الله نیست♩♬ ✮✰✰✮✮✰✰✮ چه کسی تنهای یکتاست ؟الله♩♬ چه کسی پادشاه است؟الله♩♬ چه کسی مهربان مهربانان است؟الله♩♬ مورد ستایش ترین و نیکوخواه ترین فرد چه کسی است؟ الله♩♬ هر چیزی که در این جهان میبینی از نشانههای او است الله♩♬ او عشق همه روح و جانها است الله♩♬ ✮✰✰✮✮✰✰✮ ای خداوند همه جهان و خلقت♩♬ درود و رحمت بفرست بر اهل طه♩♬ در همه زمان و هر لحظه♩♬ قلبم را پر کن از باور و یقین♩♬ تا همیشه بر این دین پایبند باشم♩♬ گناهان من و همه مسلمانان را ببخش♩♬ خدایم مرا کافیست♩♬ غیر از او در قلبم دیگری نیست♩♬ درود بر هدایت شده♩♬ غیر از خداوند دیگر الهی نیست♩♬ عالی 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 4 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2023 17 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .