Miss nedaa ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 تو بگو دیگه چیکار باید کنه دلم شاید عاشق تر شی تو میدونی تو دلم آتیشه بگو چجور میشه عاشق تر شی تو میدونی این دل به مو بنده از هرکی غیر تو دل کنده تو همونی که با تو دلم آرومه آخه از چشمام خیلی چیزا معلومه چقدر تورو دوس دارم فقط تورو دوس دارم تو هرجوری باشی خوب یا بد تورو دوس دارم با این دل وامونده که پیش تو جا مونده که میتپه واست من فقط تورو دوس دارم نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 09:32، Miss nedaa گفته است: تو بگو دیگه چیکار باید کنه دلم شاید عاشق تر شی تو میدونی تو دلم آتیشه بگو چجور میشه عاشق تر شی تو میدونی این دل به مو بنده از هرکی غیر تو دل کنده تو همونی که با تو دلم آرومه آخه از چشمام خیلی چیزا معلومه چقدر تورو دوس دارم فقط تورو دوس دارم تو هرجوری باشی خوب یا بد تورو دوس دارم با این دل وامونده که پیش تو جا مونده که میتپه واست من فقط تورو دوس دارم لایک داری گل نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 9 ساعت قبل، دل آرام گفته است: لایک داری گل فداتشم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .