Miss nedaa ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 دنیا مال همه بیخیال همه من با تو حالم خوبه فقط... بگو راحت چته من حواسم بهته کم نشه یه تار مو ازت♪♪♫♫♪♪♯ هرجای عالمی وقتی دلتنگمی من خودمو بهت میرسونم... میخوامت بی حساب من بیدارم تو بخواب سرد بشه روتو بپوشونم... عمدا از تو میپرسم کجا یعنی مث دیوونه ها با من برو با من بیا♪♪♫♫♪♪♯ از بس عاشقم رفتارم عجیبه... 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 1 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2023 54 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 09:28، Miss nedaa گفته است: دنیا مال همه بیخیال همه من با تو حالم خوبه فقط... بگو راحت چته من حواسم بهته کم نشه یه تار مو ازت♪♪♫♫♪♪♯ هرجای عالمی وقتی دلتنگمی من خودمو بهت میرسونم... میخوامت بی حساب من بیدارم تو بخواب سرد بشه روتو بپوشونم... عمدا از تو میپرسم کجا یعنی مث دیوونه ها با من برو با من بیا♪♪♫♫♪♪♯ از بس عاشقم رفتارم عجیبه... لایک نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2023 9 ساعت قبل، دل آرام گفته است: لایک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .