Secret ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 میشکنه سکوت اتاقو تیک تیک ساعت ببین که دوریت میکنه چیکه چیکه آبم خاطره هامون میاد تیکه تیکه یادم نمیشه که بخوابم دیگه تلخی بسه اون قلب که دستت دادم شکسته بیا حالم عوض شه حل و فصل شه هرچی هستش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم من هرجا باشم میام میرسم بهت من هنوزم میگم پیش همه که با تو فهمیدم تازه چیه ته عشق ولی حیف ندیدش اون چشات دیگه اصلا دل منی که میریزه براتو کسی نبود حریفش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم 4 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 هم اکنون، Secret گفته است: میشکنه سکوت اتاقو تیک تیک ساعت ببین که دوریت میکنه چیکه چیکه آبم خاطره هامون میاد تیکه تیکه یادم نمیشه که بخوابم دیگه تلخی بسه اون قلب که دستت دادم شکسته بیا حالم عوض شه حل و فصل شه هرچی هستش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم من هرجا باشم میام میرسم بهت من هنوزم میگم پیش همه که با تو فهمیدم تازه چیه ته عشق ولی حیف ندیدش اون چشات دیگه اصلا دل منی که میریزه براتو کسی نبود حریفش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم سلام خواننده مورد علاقه شمو هست 2 نقل قول
Secret ارسال شده در 27 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2023 40 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام خواننده مورد علاقه شمو هست اره صداشو دوس دارم 1 3 نقل قول
Secret ارسال شده در 27 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، Secret گفته است: میشکنه سکوت اتاقو تیک تیک ساعت ببین که دوریت میکنه چیکه چیکه آبم خاطره هامون میاد تیکه تیکه یادم نمیشه که بخوابم دیگه تلخی بسه اون قلب که دستت دادم شکسته بیا حالم عوض شه حل و فصل شه هرچی هستش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم من هرجا باشم میام میرسم بهت من هنوزم میگم پیش همه که با تو فهمیدم تازه چیه ته عشق ولی حیف ندیدش اون چشات دیگه اصلا دل منی که میریزه براتو کسی نبود حریفش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، Secret گفته است: میشکنه سکوت اتاقو تیک تیک ساعت ببین که دوریت میکنه چیکه چیکه آبم خاطره هامون میاد تیکه تیکه یادم نمیشه که بخوابم دیگه تلخی بسه اون قلب که دستت دادم شکسته بیا حالم عوض شه حل و فصل شه هرچی هستش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم من هرجا باشم میام میرسم بهت من هنوزم میگم پیش همه که با تو فهمیدم تازه چیه ته عشق ولی حیف ندیدش اون چشات دیگه اصلا دل منی که میریزه براتو کسی نبود حریفش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۶ در 17:44، Secret گفته است: میشکنه سکوت اتاقو تیک تیک ساعت ببین که دوریت میکنه چیکه چیکه آبم خاطره هامون میاد تیکه تیکه یادم نمیشه که بخوابم دیگه تلخی بسه اون قلب که دستت دادم شکسته بیا حالم عوض شه حل و فصل شه هرچی هستش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم من هرجا باشم میام میرسم بهت من هنوزم میگم پیش همه که با تو فهمیدم تازه چیه ته عشق ولی حیف ندیدش اون چشات دیگه اصلا دل منی که میریزه براتو کسی نبود حریفش بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم بهم برس عشقم بیا بذار خودتو یکم به جا من هی میشم دلتنگ آخه دوریتو کجای دلم بذارم کجایی تو امشب ببین جای تو خالیه چقدر کنارم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .