Miss nedaa ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 دلم برایِ آدم هایِ مهربان ، می گیرد . آدم هایِ اصیلی که برایِ دنیایِ ما بیش از اندازه خوبند ! کسانی که هرگز نخواسته اند ، بد باشند ، و نمی توانند هیچ جوره همرنگِ این جماعت شوند . این روزها ولی این یکرنگی و خوب بودن ؛ تاوانِ سنگینی دارد ! خدایا خودمانیم ؛ تو ؛ یک دنیایِ خوب ، به آدم هایِ صاف و ساده ات بدهکاری ! این جهانِ هزار رنگ ؛ برایِ انسان هایِ مهربان و یکرنگ ، جایِ زندگی کردن نیست ... 2 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 27 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Niloofar گفته است: اگه همرنگ جماعت نشیم داوم نمیاریم زندگی بهم یاد داد با هر کسی مثل خودش باید بود تا دچار سرگیجه مفرط نشه نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 4 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: دلم برایِ آدم هایِ مهربان ، می گیرد . آدم هایِ اصیلی که برایِ دنیایِ ما بیش از اندازه خوبند ! کسانی که هرگز نخواسته اند ، بد باشند ، و نمی توانند هیچ جوره همرنگِ این جماعت شوند . این روزها ولی این یکرنگی و خوب بودن ؛ تاوانِ سنگینی دارد ! خدایا خودمانیم ؛ تو ؛ یک دنیایِ خوب ، به آدم هایِ صاف و ساده ات بدهکاری ! این جهانِ هزار رنگ ؛ برایِ انسان هایِ مهربان و یکرنگ ، جایِ زندگی کردن نیست ... هنوز آدما خوب هم وجود دارن، کم هستند ولی هستند نقل قول
دل آرام ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۶ در 12:50، Miss nedaa گفته است: دلم برایِ آدم هایِ مهربان ، می گیرد . آدم هایِ اصیلی که برایِ دنیایِ ما بیش از اندازه خوبند ! کسانی که هرگز نخواسته اند ، بد باشند ، و نمی توانند هیچ جوره همرنگِ این جماعت شوند . این روزها ولی این یکرنگی و خوب بودن ؛ تاوانِ سنگینی دارد ! خدایا خودمانیم ؛ تو ؛ یک دنیایِ خوب ، به آدم هایِ صاف و ساده ات بدهکاری ! این جهانِ هزار رنگ ؛ برایِ انسان هایِ مهربان و یکرنگ ، جایِ زندگی کردن نیست ... 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 8 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2023 7 ساعت قبل، دل آرام گفته است: 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .