Miss nedaa ارسال شده در 25 مرداد، 2023 ارسال شده در 25 مرداد، 2023 عین عیار آدمه شین شروع لحظه ی قاف قرار آدمه... این سه حرف با هم میشن تفاوت ما با همه...♡ عشق تفاوت ما با همه♡ پیاده تو بارون موهامون خیس دوتامون♡ دوتامون از خدامون...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن♡ کم دلبری کن میشه موهاتو چتری نزنی...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن...♡ 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 مرداد، 2023 ارسال شده در 25 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: عین عیار آدمه شین شروع لحظه ی قاف قرار آدمه... این سه حرف با هم میشن تفاوت ما با همه...♡ عشق تفاوت ما با همه♡ پیاده تو بارون موهامون خیس دوتامون♡ دوتامون از خدامون...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن♡ کم دلبری کن میشه موهاتو چتری نزنی...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن...♡ 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 25 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Niloofar گفته است: ⚘⚘ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 مرداد، 2023 ارسال شده در 26 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۴ در 17:23، Miss nedaa گفته است: عین عیار آدمه شین شروع لحظه ی قاف قرار آدمه... این سه حرف با هم میشن تفاوت ما با همه...♡ عشق تفاوت ما با همه♡ پیاده تو بارون موهامون خیس دوتامون♡ دوتامون از خدامون...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن♡ کم دلبری کن میشه موهاتو چتری نزنی...♡ جون من جون من یه وقت از رفتن حرفی نزنی♡ جون من نشه که بهم حرف سه حرفی نزن...♡ عالی بانو نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 27 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عالی بانو فدات 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .