Secret ارسال شده در 24 مرداد، 2023 ارسال شده در 24 مرداد، 2023 بیچاره تر از عـاشق بی صبر کجاست کاین عشق گرفتاری بی هیچ دواست **** **** دلتنگم و دیـدار تو درمــان مـن است بـی رنگ رخت زمـانه زندان مـن است بـر هیچ دلــی مبــاد و بـر هیچ تنـی آنچه از غم هجران تو بر جان من است **** **** می رسد روزی که بی هم می شویم یک به یک از جمع هم کم می شویم می رسد روزی که ما، درخاطرات موجب خندیدن و غم می شویم گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق می رسد روزی که بی هم می شویم *** *** 2 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 24 مرداد، 2023 ارسال شده در 24 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، Secret گفته است: بیچاره تر از عـاشق بی صبر کجاست کاین عشق گرفتاری بی هیچ دواست **** **** دلتنگم و دیـدار تو درمــان مـن است بـی رنگ رخت زمـانه زندان مـن است بـر هیچ دلــی مبــاد و بـر هیچ تنـی آنچه از غم هجران تو بر جان من است **** **** می رسد روزی که بی هم می شویم یک به یک از جمع هم کم می شویم می رسد روزی که ما، درخاطرات موجب خندیدن و غم می شویم گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق می رسد روزی که بی هم می شویم *** *** عاااالی 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 مرداد، 2023 ارسال شده در 25 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، Secret گفته است: بیچاره تر از عـاشق بی صبر کجاست کاین عشق گرفتاری بی هیچ دواست **** **** دلتنگم و دیـدار تو درمــان مـن است بـی رنگ رخت زمـانه زندان مـن است بـر هیچ دلــی مبــاد و بـر هیچ تنـی آنچه از غم هجران تو بر جان من است **** **** می رسد روزی که بی هم می شویم یک به یک از جمع هم کم می شویم می رسد روزی که ما، درخاطرات موجب خندیدن و غم می شویم گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق می رسد روزی که بی هم می شویم *** *** جواب از غم جدا مشو که غنا می هد بدل اما چه غم، غمی که خدا می هد بدل گریان فرشته ایست که در سینه های تنگ از اشک چشم نشود نما می دهد بدل تا عهد دوست خواست فراموش دل شدن غم می رسد بوقت و وفا می هد ب دل 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .