فریحا ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 بجز قصه این عشق چی گفتم چی شنفتم همش درد دلم بود اگه قصه میگفتم چه حرفا که نگفته هنوز روی لبامه چه شعرا که نخونده هنوز توی صدامه تو قلبم تورو دارم اگه خونه به دوشم من این عالم عشقو به عالم نفروشم نری دنبال مستی خودت درد شرابی واست می چی بریزم خودت باده نابی آخ خودت باده نابی میگن عالم مستی همین عالم عشقه چه خوشبخته دل من که درد غم عشقه دانلود آهنگ حمیرا عالم عشق تو قلبم تورو دارم اگه خونه به دوشم من این عالم عشقو به عالم نفروشم چه خوبه بدونی که با مهربونی میتونی تو قلبم بمونی بمونی بمون تا بتونم یه عاشق بمونم یه دنیاست ته چشمات واسه من نگاهت مثل مستی خیامه تو شعرام مثل بارونه رو دریا مثل مهتابه تو صحرا بمون تا بتونم یه عاشق بمونم تو تنها واسه من تو دنیا عزیزی مثل مجنون واسه لیلا مثل وامق واسه عذرا مثل خورشید واسه فردا 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 50 دقیقه قبل، فریحا گفته است: بجز قصه این عشق چی گفتم چی شنفتم همش درد دلم بود اگه قصه میگفتم چه حرفا که نگفته هنوز روی لبامه چه شعرا که نخونده هنوز توی صدامه تو قلبم تورو دارم اگه خونه به دوشم من این عالم عشقو به عالم نفروشم نری دنبال مستی خودت درد شرابی واست می چی بریزم خودت باده نابی آخ خودت باده نابی میگن عالم مستی همین عالم عشقه چه خوشبخته دل من که درد غم عشقه دانلود آهنگ حمیرا عالم عشق تو قلبم تورو دارم اگه خونه به دوشم من این عالم عشقو به عالم نفروشم چه خوبه بدونی که با مهربونی میتونی تو قلبم بمونی بمونی بمون تا بتونم یه عاشق بمونم یه دنیاست ته چشمات واسه من نگاهت مثل مستی خیامه تو شعرام مثل بارونه رو دریا مثل مهتابه تو صحرا بمون تا بتونم یه عاشق بمونم تو تنها واسه من تو دنیا عزیزی مثل مجنون واسه لیلا مثل وامق واسه عذرا مثل خورشید واسه فردا 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 23 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2023 9 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 مرداد، 2023 ارسال شده در 26 مرداد، 2023 خاطره شیرینی واسم زنده شد سپاس از انتخاب زیبات 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 26 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، دل آرام گفته است: خاطره شیرینی واسم زنده شد سپاس از انتخاب زیبات فدات گلی خوشحالم خوشت اومده 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .