فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 تو عاشق نبودی ♫ که درد دل عاشقا ♫ رو بفهمی ..♫♬ تو بارون نموندی ♫ که دلگیریه این هوارو ♫ بفهمی..♫♬ تو گریه نکردی ♫ برای کسی تا بدونی ♫ چی میگم..♫♬ دلت تنگ نبوده ♫ میخندی تا از ♫ حس دلتنگی میگم..♫♬ تو تنها نموندی ♫ که حال دل بیقرارو ♫ بفهمی..♫♬ عزیزت نرفته ♫ که تشویش سوت قطارو ♫ بفهمی..♫♬ تو از دست ندادی ♫ بفهمی چیه ترس از ♫ دست دادن..♫♬ جایه من نبودی ♫ بدونی چیه فرق بین ♫ تو و من..♫♬ تو هیچوقت نرفتی ♫ لب جاده تا انتظارو ♫ بفهمی..♫♬ پریشون نبودی ♫ که نگذشتن لحظه هارو ♫ بفهمی..♫♬ تو اونی ♫ که رفته چی میدونی ♫ از غصه ♫ جای خالی..♫♬ ..♫♬ من اونم که مونده ♫ چی میدونم ♫ از قصه ♫ بی خیالی..♫♬ تو عاشق نبودی ♫ که درد دل عاشقا ♫ رو بفهمی..♫♬ تو بارون نموندی ♫ که دلگیریه این ♫ هوارو بفهمی..♫♬ تو گریه نکردی ♫ برای کسی تا بدونی ♫ چی میگم..♫♬ دلت تنگ نبوده ♫ میخندی تا از حس ♫ دلتنگی میگم..♫♬ تو تنها نموندی ♫ که حال دل ♫ بی قرارو بفهمی..♫♬ عزیزت نرفته ♫ که تشویش سوت قطارو ♫ بفهمی..♫♬ تو از دست ندادی ♫ بفهمی چیه ترس از ♫ دست دادن..♫♬ جایه من نبودی ♫ بدونی چیه فرق بین ♫ تو و من..♫♬ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: دوسش دارم مرسی قابلی نداشت گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .