فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 19 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 10 ساعت قبل، فریحا گفته است: دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی ❤❤❤ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Elnaz گفته است: ❤❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 3 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۸ در 21:02، فریحا گفته است: دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی دوباره محشر می کنم زندگی از سر می کنم به اسمون عاشقی پرواز دیگر می کنم دوباره محشر می کنم نوید پیک عشق رو نگفته باور می کنم دوباره محشر می کنم جویای گلی بودم که رنگه آرزوهامه وقتی که تو رو دیدم دیدم تو قلب تو جامه به دشتهای نم زده سفر کردم از بین گلهای قشنگ گذر کردم میون گلها به تو نظر کردم می خوام برای همیشه ترانه خوان تو باشم اسیر و عاشقت کنم بسته به جان تو باشم می خوام همیشه تو شعرام یکی یه دونه تو باشی بمونی خونه دلم عزیز خونه تو باشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 3 مهر، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2023 ۱ ساعت قبل، دل آرام گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .