فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 ارسال شده در 16 مرداد، 2023 شما خواننده ی عزیز ابتدا باید روی شن 15شمع به طوردایره شکل بچینی وروشن کنی ودرمرکز دایره میوه های مختلف به ترتیب حروف الفبا باتوجه به نام انهابچینی ودرجایی نزدیک به دایره وشمع ها بشینید تا میوه ها برای شما قابل مشاهده باشند وسوره ی جن رابخوانی وخواهید دید که میوه ها به ترتیب حروف الفبا غیب میشوند وبعد از تمام شدن میوه ها شمعها یکی یکی خاموش میشوند وشما باید 2 یا3 باراینکار روبکنی تا یک سرباز جن داشته باشی ! #به_وقت_سیاهی ☠ 1 1 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: من از این کارا زیاد کردم ولی باور کن همش تلقینه خخخخ منم کردم ولی نصف راه ول کردم 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: احضار روح و اینا اگه واقعی باشه خیلی سخته اصلا اونی که احضار میکنه حال عمومیش بد میشه کلا ترسناکه ... اره واقعا خودمم میترسم خیلی ترس داره نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نرو سراغ این داستانا اذیت میشی بعد یه مدتی خخخخخ به قول یه بنده خدایی کرم دارم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، فریحا گفته است: شما خواننده ی عزیز ابتدا باید روی شن 15شمع به طوردایره شکل بچینی وروشن کنی ودرمرکز دایره میوه های مختلف به ترتیب حروف الفبا باتوجه به نام انهابچینی ودرجایی نزدیک به دایره وشمع ها بشینید تا میوه ها برای شما قابل مشاهده باشند وسوره ی جن رابخوانی وخواهید دید که میوه ها به ترتیب حروف الفبا غیب میشوند وبعد از تمام شدن میوه ها شمعها یکی یکی خاموش میشوند وشما باید 2 یا3 باراینکار روبکنی تا یک سرباز جن داشته باشی ! #به_وقت_سیاهی ☠ چله نشینی کنید چهل شب هر شب سوره جن رو بخونيد 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، Niloofar گفته است: نرو سراغ این داستانا اذیت میشی بعد یه مدتی درسته عواقب بدی داره 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: درسته عواقب بدی داره اره خیلی بده وترسناک 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: چله نشینی کنید چهل شب هر شب سوره جن رو بخونيد یاا خدا 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 01:35، Niloofar گفته است: من از این کارا زیاد کردم ولی باور کن همش تلقینه من به هیچ وج از این شکرا نمیخورم جیگرشو ندارم نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 08:57، حسین138 گفته است: چله نشینی کنید چهل شب هر شب سوره جن رو بخونيد یـــــا خـــــــدا جای اینکه بگی نکن راه کار نشون میدی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .