فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 ارسال شده در 16 مرداد، 2023 1- ديدن چهره ي يكي از اعضاي خانواده در يك لحظه هنگامي كه آن شخص در خانه نيست . به طور مثال زني در خانه تنهاست و شوهرش در شهر ديگري در ماموريت به سر ميبرد و يك لحظه شوهرش را مي بيند كه از اتاقي به اتاق ديگر مي رود و پس از آن تازه بخاطر مي آورد كه اصلا شوهرش در جاي ديگري است . 2- ظاهر شدن كبوديهاي شديد یا چنگ گرفتگی روي بدن بدون هيچ دليلي . اين علامت در صورتي يك نشانه از حضور موجودات غير ارگانيك محسوب مي شود كه شخص كاملا سالم بوده و دچار هيچ بيماري نباشد #دانستنی_سیاه 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: این مورد شماره ۲ من زیاد دارم یکی از دوستام میگفت جنا دوسِت دارن واقعا جل الخالق 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: خودمو زیاد میزنم به درو دیوار بعد مثلاجنا زدنم وااای خدا بقیه رو فراری ندی صلوات 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: روش خوبیه اره حتمی امتحان کن فرار کنن خونه رو واست بزارن نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: شانس منه که من باید خونه رو واسشون بزارم خدایا الهی درکت میکنم خیلی بده نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 01:16، فریحا گفته است: 1- ديدن چهره ي يكي از اعضاي خانواده در يك لحظه هنگامي كه آن شخص در خانه نيست . به طور مثال زني در خانه تنهاست و شوهرش در شهر ديگري در ماموريت به سر ميبرد و يك لحظه شوهرش را مي بيند كه از اتاقي به اتاق ديگر مي رود و پس از آن تازه بخاطر مي آورد كه اصلا شوهرش در جاي ديگري است . 2- ظاهر شدن كبوديهاي شديد یا چنگ گرفتگی روي بدن بدون هيچ دليلي . اين علامت در صورتي يك نشانه از حضور موجودات غير ارگانيك محسوب مي شود كه شخص كاملا سالم بوده و دچار هيچ بيماري نباشد #دانستنی_سیاه خدا لعنتت نکنه دختر یکی دیگ از این پست ها ببینم بلاکت میکنم من همیشه تنهام تا یک و دو شب نکن اینجوری با دل من نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .