Miss nedaa ارسال شده در 12 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2023 تو برام بخند فقط چقدر تو خوش آب و گلی! من خوشم میاد ازت مثل خودم اهل دلی… مث پروانه میشم میگردم هی دور سرت! توی هر جاده بری خودم میشم هم سفرت… چه رو به راهم با تو من تا ته دنیا با توام! توی هر جمعی بودم بدتو گفتن پا شدم… چه رو به راهم با تو من تا ته دنیا با توام! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 14 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2023 13 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ❤مرسی گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۲ در 10:44، Miss nedaa گفته است: تو برام بخند فقط چقدر تو خوش آب و گلی! من خوشم میاد ازت مثل خودم اهل دلی… مث پروانه میشم میگردم هی دور سرت! توی هر جاده بری خودم میشم هم سفرت… چه رو به راهم با تو من تا ته دنیا با توام! توی هر جمعی بودم بدتو گفتن پا شدم… چه رو به راهم با تو من تا ته دنیا با توام! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .