فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 تو محشری تو یک افسونگری آره تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری در آغوش بهار، خونه داری نشونی توی هر گلخونه داری به هر دشت و دمن شکوفه کردی تو عاشقی چو من دیوونه داری بگو چی صدات کنم نرو بذار نگات کنم دلم میخواد دلم میخواد جونمو فدات کنم متن آهنگ تو محشری از امید در آرت موزیک بیا تا از حریر عشق فرش زیر پات کنم تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری آره تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری عزیزم مرواریدای عشقتو عمریه در سبد دل منه چینی سکوت لحظه های ما کاش میشد با لبهای تو بشکنه که فقط یبار بگی دوستت دارم حس کنم دنیا دیگه مال منه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۰ در 18:43، فریحا گفته است: تو محشری تو یک افسونگری آره تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری در آغوش بهار، خونه داری نشونی توی هر گلخونه داری به هر دشت و دمن شکوفه کردی تو عاشقی چو من دیوونه داری بگو چی صدات کنم نرو بذار نگات کنم دلم میخواد دلم میخواد جونمو فدات کنم متن آهنگ تو محشری از امید در آرت موزیک بیا تا از حریر عشق فرش زیر پات کنم تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری آره تو محشری از همه سری تو یک افسونگری یا حور و پری عزیزم مرواریدای عشقتو عمریه در سبد دل منه چینی سکوت لحظه های ما کاش میشد با لبهای تو بشکنه که فقط یبار بگی دوستت دارم حس کنم دنیا دیگه مال منه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 4 ساعت قبل، دل آرام گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .