Miss nedaa ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 ✿●✿تو دیگه حواس نمیذاری واسه دلی که رو هواس ساده میگه دوست داره و بی اداس ✿●✿دلی که عاشق میشه بی سر وصداس حواست کجاس ... با منه دلت منم اونی که واسش میزنه دلت منم اون تیکه ی آخر پازلت. ✿●✿من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿من اگه بهونه میگیرم و زود از کوره در میرم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿بعضی وقتا از همه سیرم از این آدما دلگیرم تو بفهم چمه✿● 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: ✿●✿تو دیگه حواس نمیذاری واسه دلی که رو هواس ساده میگه دوست داره و بی اداس ✿●✿دلی که عاشق میشه بی سر وصداس حواست کجاس ... با منه دلت منم اونی که واسش میزنه دلت منم اون تیکه ی آخر پازلت. ✿●✿من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿من اگه بهونه میگیرم و زود از کوره در میرم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿بعضی وقتا از همه سیرم از این آدما دلگیرم تو بفهم چمه✿● عالی خوب ممنون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 10 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: عالی خوب ممنون فدات عزیزم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amirh ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: ✿●✿تو دیگه حواس نمیذاری واسه دلی که رو هواس ساده میگه دوست داره و بی اداس ✿●✿دلی که عاشق میشه بی سر وصداس حواست کجاس ... با منه دلت منم اونی که واسش میزنه دلت منم اون تیکه ی آخر پازلت. ✿●✿من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿من اگه بهونه میگیرم و زود از کوره در میرم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿بعضی وقتا از همه سیرم از این آدما دلگیرم تو بفهم چمه✿● عالی بود 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 10 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 11 دقیقه قبل، Amirh گفته است: عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 10 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2023 58 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: فدات عزیزم خدا نکنه گلی جووون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۰ در 10:13، Miss nedaa گفته است: ✿●✿تو دیگه حواس نمیذاری واسه دلی که رو هواس ساده میگه دوست داره و بی اداس ✿●✿دلی که عاشق میشه بی سر وصداس حواست کجاس ... با منه دلت منم اونی که واسش میزنه دلت منم اون تیکه ی آخر پازلت. ✿●✿من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿من اگه بهونه میگیرم و زود از کوره در میرم تو بفهم چمه✿●✿ ✿●✿بعضی وقتا از همه سیرم از این آدما دلگیرم تو بفهم چمه✿● عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عالیه مرسی عزیزم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .