نیلوفرآبی ارسال شده در 26 تیر، 2023 ارسال شده در 26 تیر، 2023 مواد لازم ۳ نفر 2 پیمانه برنج 1 عدد پیاز بزرگ 1 بوته سیر 4-5 عدد گوجه فرنگی 1 بسته سبزی ماهی(گشنیزوکمی شنبلیله) 1 عدد تن ماهی یا یک بسته ماهی 2-3 قاشق رب گوجه یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و یک عدد بوته سیر رنده شده را درون روغن تفت میدهیم سبزی ماهی که شامل گشنیز و مقدار کمی شنبلیله هست را نیز از قبل مقداری تفت میدهیم و بعد به درون مخلوط تابه اضافه میکنیم سپس گوجه هایی را که نگینی ریز خرد کردیم را هم اضافه کرده و تفت میدهیم مقداری نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه میکنیم میتوان با تن ماهی یا خود ماهی این غذا را درست کرد اگر تن ماهی استفاده کردیم ۲۰ دقیقه قبل آن را می جوشانیم و اگر ماهی استفاده کردیم آن را جداگانه می پزیم و خارهای ماهی را جدا میکنیم و آن را ریش ریش کرده و به مخلوط تابه اضافه میکنیم رب گوجه میزنیم و ادویه ها را می چشیم می توانیم از تخم گشنیز آسیاب شده هم استفاده کنیم میتوانیم برنج را درون آب و مقداری روغن و نمک بریزیم تا مقداری بپزد مقداری که نرم شد آبکش کنیم و درون یک قابلمه روغن بریزیم داغ که شد نون بذاریم به عنوان ته دیگ و سپس مواد را لابلای برنج بگذاریم و زی قابلمه را متوسط رو به بالا برای ۵ دقیقه و بعد از آن زیرش را ملایم کنیم تا کاملا دم بکشد و بپزد 2 1 نقل قول
nasinasim ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 عااالی. ماهی جنوب بسیار خوشمزه است. ولی باید بتوان با ادویه های مناسب طبخ کرد. من سعی میکنم این اhttps://asbakmahi.com/ماهی-3 انواع ماهی جنوب را تهیه کنم. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .