رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D9%85%


 

مواد لازم


۳ نفر
 

  1. 2 پیمانه برنج
  2. 1 عدد پیاز بزرگ
  3. 1 بوته سیر
  4. 4-5 عدد گوجه فرنگی
  5. 1 بسته سبزی ماهی(گشنیزوکمی شنبلیله)
  6. 1 عدد تن ماهی یا یک بسته ماهی
  7. 2-3 قاشق رب گوجه



 

  • یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و یک عدد بوته سیر رنده شده را درون روغن تفت میدهیم سبزی ماهی که شامل گشنیز و مقدار کمی شنبلیله هست را نیز از قبل مقداری تفت میدهیم و بعد به درون مخلوط تابه اضافه میکنیم سپس گوجه هایی را که نگینی ریز خرد کردیم را هم اضافه کرده و تفت میدهیم مقداری نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه میکنیم

     
  • میتوان با تن ماهی یا خود ماهی این غذا را درست کرد اگر تن ماهی استفاده کردیم ۲۰ دقیقه قبل آن را می جوشانیم و اگر ماهی استفاده کردیم آن را جداگانه می پزیم و خارهای ماهی را جدا میکنیم و آن را ریش ریش کرده و به مخلوط تابه اضافه میکنیم

     
  • رب گوجه میزنیم و ادویه ها را می چشیم می توانیم از تخم گشنیز آسیاب شده هم استفاده کنیم

     
  • میتوانیم برنج را درون آب و مقداری روغن و نمک بریزیم تا مقداری بپزد مقداری که نرم شد آبکش کنیم و درون یک قابلمه روغن بریزیم داغ که شد نون بذاریم به عنوان ته دیگ و سپس مواد را لابلای برنج بگذاریم و زی قابلمه را متوسط رو به بالا برای ۵ دقیقه و بعد از آن زیرش را ملایم کنیم تا کاملا دم بکشد و بپزد
  • 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...