دل آرام ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 یــــــک ســــــال دیــــگـــه هـــم گــذشـــت مــنـــم یــک ســال بـزرگ تــر شدم..... یــک ســالــی ک نمیدونم توش واقـعــا تــونــســتــم بــزرگ تـــر شـــم یـــا نه؟ تــونــســتم هــمــونــی بــاشــم ک مـیـخوام..؟ شاید اون جــوری ک میخواستم باشم نبودم. امــــا یــک سال بزرگتر شدم ... (کسی نمیخواد تولد ۲۳ سالگی مو تبریک بگه) 3 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 26 تیر، 2023 ارسال شده در 26 تیر، 2023 4 ساعت قبل، دل آرام گفته است: یــــــک ســــــال دیــــگـــه هـــم گــذشـــت مــنـــم یــک ســال بـزرگ تــر شدم..... یــک ســالــی ک نمیدونم توش واقـعــا تــونــســتــم بــزرگ تـــر شـــم یـــا نه؟ تــونــســتم هــمــونــی بــاشــم ک مـیـخوام..؟ شاید اون جــوری ک میخواستم باشم نبودم. امــــا یــک سال بزرگتر شدم ... (کسی نمیخواد تولد ۲۳ سالگی مو تبریک بگه) تـولدت مبـارک عزیزم. ان شاالله به تمام آرزوهای خوبت برسی❤ 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 تیر، 2023 ارسال شده در 26 تیر، 2023 4 ساعت قبل، دل آرام گفته است: یــــــک ســــــال دیــــگـــه هـــم گــذشـــت مــنـــم یــک ســال بـزرگ تــر شدم..... یــک ســالــی ک نمیدونم توش واقـعــا تــونــســتــم بــزرگ تـــر شـــم یـــا نه؟ تــونــســتم هــمــونــی بــاشــم ک مـیـخوام..؟ شاید اون جــوری ک میخواستم باشم نبودم. امــــا یــک سال بزرگتر شدم ... (کسی نمیخواد تولد ۲۳ سالگی مو تبریک بگه) تبریک،عمرت جاویدان،به دور از غم غصه 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تـولدت مبـارک عزیزم. ان شاالله به تمام آرزوهای خوبت برسی❤ مچکرمقربونت برم 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2023 44 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: تولدت مبارک بهترینها برات رقم بخوره همیشه گلم⚘⚘ مچکرم از تبریکتون 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 26 تیر، 2023 ارسال شده در 26 تیر، 2023 11 ساعت قبل، دل آرام گفته است: مچکرمقربونت برم خدانکن جانم❤ 2 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 ان شاللہ آرزوھات واست خاطرہ شن 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 9 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: تولدت خیلے مبارکا باشہ مچکرم از لطفت دوست عزیز نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .