رفتن به مطلب

طرز تهیه ی خورشت کاری•••🛎


ارسال های توصیه شده

 خورشت کاری 
مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
ماست۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
کره۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
آب مرغ½ لیوان
گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری
خامه۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش کاری مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ کاری خوشمزه ابتدا سینه و ران مرغ را مانند گوشت خورشتی به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه نصف ادویه ها به گوشت مرغ اضافه می کنیم.


مرحله دوم
در این مرحله آب لیمو ترش را می گیریم، سپس صاف می کنیم و به همراه مقداری نمک به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به طور کامل یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم
حالا کاسه را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه پیاز و سیر را پوست می گیریم، سپس درون غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.


مرحله چهارم
در این مرحله روغن و کره را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شوند، سپس پوره سیر و پیاز را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم.


مرحله پنجم
حالا گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله ششم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس داخل غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله هفتم
حالا آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا غذا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه غذا آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و به سرعت هم می زنیم تا با دیگر مواد کاملا یکدست شود.

مرحله هشتم
در این مرحله قبل از اینکه غذا را از روی حرارت کنار بگذاریم گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم، سپس غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم. توصیه می کنیم این مرغ خوشمزه را به همراه کته سنتی امتحان کنید.

نوش جان

 

Û±Û²-Û±Û¶-Û±Û¹-chicken-curry-stew.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...