نیلوفرآبی ارسال شده در 25 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2023 کلم پلو شیرازی موارد لازم برای چهار نفر برنج۲ پیمانه نمک و دانه فلفل سياه (کوبیدهشده)به.مقدار.لازم گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله)۳۵۰ گرم پياز (رنده و آب گرفتهشده)۱۵۰ گرم ادويه کاري۱/۴ ق.چ آردب.م.ل پياز (نگيني خردشده)۱/۲ ۱ عدد روغن مايع (مخصوص سرخ کردن)ب.م.ل برگ کلم (خردشده)۳۵۰ گ زردچوبه (پودرشده)۱/۲ ق.چ دارچين (پودرشده)۱/۲ ق.چ سبزي(پاك و خردشده) ۱۸۰ گ کره۶۰ گ زعفران۲ ق.س سبزي شامل: تره، جعفري و شبت (جمعا ۱۴۰گرم)، ترخون و ريحان (جمعا ۴۰ گرم) روش تهیه ۱ برنج را از ۸ ساعت قبل، در مقداری آب و نمک خیس کنید؛ هنگام پخت آبکش کنید. ۲ در ظرفي، گوشت را با پياز رندهشده، ادويه کاري، نمک و فلفل ورز دهيد تا کاملاً يکدست شود. ۳ از مايه گوشت به اندازه دلخواه برداشته و به صورت کوفتهريزه درآوريد، سپس در مقداري آرد بغلطانيد و در کمي روغن تفت دهيد. ۴ پياز خردشده را در قابلمهای حاوی مقداري روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهيد تا نرم شود. ۵ کلم برگ را به پياز اضافه کنيد و تفت دهيد تا نرم و كمي طلايي رنگ شود. زردچوبه و دارچين را افزوده، پس از کمي تفت دادن از روي حرارت برداريد. ۶ آب برنج را خالی کرده و آن را در قابلمهای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد قرار دهید تا به مدت ۰۱ تا ۲۱ دقیقه بپزد و آماده شود. در ۳ دقیقه آخر پخت، سبزي را به برنج اضافه کنيد سپس در آبکش بريزيد. ۷ در قابلمه موردنظر مقداري روغن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود سپس از روي حرارت برداشته، يک رديف از مخلوط برنج و يک رديف کوفتهريزه و مخلوط کلم را بريزيد و بههمين ترتيب لايه به لايه ادامه دهيد و لايه آخر را با مخلوط برنج بپوشانيد. روي حرارت زياد قرار دهيد و درِ ظرف را بگذاريد. ۸ کره را روي حرارت ملايم داغ کنيد و زماني که بخار برنج بلند شد، روي برنج بريزيد. زعفران را نيز در گوشهاي از برنج ريخته، حرارت را ملايم کنيد تا برنج بهمدت ۰۳ دقيقه دم بکشد. ۹ برنج زعفراني را جدا کرده، پلو را در ديس بکشيد و با برنج زعفراني تزيين و سرو کنيد. نوش جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 2 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2023 عالی امروز مواد شو تهیه میکنم فردا حتماً درست میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .