نیلوفرآبی ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 (ویرایش شده) موارد لازم برای چهار نفر برنج۱ پیمانه آلو خورشي۲۰۰ گرم سبزي (پاك و خردشده) ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)۴۰۰ گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به.مقدار .لازم باقلاسبز (پاک، خلال شده)۴۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد زردچوبه۱ ق.چ پیاز داغ۱/۳ پ زعفران (ساییده و حلشده در آب)۲ ق.س پیاز (خلالی خردشده)۱ عدد استاک گوشت ۵ پ روغن مایع به مقدار لازم سبزی شامل: تره، جعفری، گشنیز (جمعاً ۱۵۰ گرم)، شنبلیله، ترخون، مرزه (جمعاً ۹۰ گرم) و شبت (۶۰ گرم)در صورت تمایل، میتوانید بهجای استاک گوشت از یک عدد قرص عصاره گوشت، بههمراه همان میزان آب استفاده کنید. روش تهیه ۱ برنج را از ۳ ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید. پس از این مدت، آبِ روی برنج را خالی کنید و آن را بهمدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل قابلمه ای حاوی آبِ جوش روی حرارت زیاد بریزید تا آماده شود سپس آبکش کنید. ۲ آلو را از یک ساعت قبل، در یک پیمانه آب خیس کنید سپس هنگام مصرف در آبکش بریزید. ۳ در تابهای حاوی روغن، سبزی را بهمدت یک تا دو دقیقه، تفت دهید تا آبِ آن کاملا کشیده شود. ۴ در ظرفی گوشت چرخکرده و نمک را بریزید و ورز دهید سپس برنج، سبزی، باقلاسبز، تخممرغ، نیمی از زردچوبه، نیمی از پیازداغ، نیمی از زعفران و فلفل را به آن اضافه کنید و بهخوبی ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. ۵ کفِ دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده، از مایه آمادهشده بهاندازه مناسب بردارید و در کفِ دست پهن کنید. وسط آن تعدادی آلو و بقیه پیازداغ را قرار دهید و آن را بهشکل گلوله درآورید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کرده، در سینی بچینید و بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. ۶ در این فاصله، در قابلمهای حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، بقیه زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. ۷ نمک، فلفل، بقیه زعفران، آبِ آلو و استاک را به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. کوفتهها را یکییکی به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید (طوریکه در یک ردیف و با فاصله قرار بگیرند تا هنگام پخت، به هم نچسبند) و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را ملایم کرده، درِ قابلمه را بگذارید تا کاملا پخته شوند. دقت کنید پس از پخت، حدود ۲ تا ۳ پیمانه از آب کوفته باقی بماند؛ سپس کوفتهها را در ظرف مورد نظر، بههمراه نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان ویرایش شده 25 تیر، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .