رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در (ویرایش شده)


موارد لازم برای چهار نفر
برنج۱ پیمانه
آلو خورشي۲۰۰ گرم
سبزي (پاك و خردشده) ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)۴۰۰ گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به.مقدار .لازم
باقلاسبز (پاک‌، خلال شده)۴۰۰ گرم
تخم‌ مرغ۲ عدد
زردچوبه۱ ق.چ
پیاز داغ۱/۳ پ
زعفران (ساییده و حل‌شده در آب)۲ ق.س
پیاز (خلالی خردشده)۱ عدد
استاک گوشت ۵ پ
روغن مایع به مقدار لازم
سبزی شامل: تره، جعفری، گشنیز (جمعاً ۱۵۰ گرم)، شنبلیله، ترخون، مرزه (جمعاً ۹۰ گرم) و شبت (۶۰ گرم)در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای استاک گوشت از یک عدد قرص عصاره گوشت، به‌همراه همان میزان آب استفاده کنید.


روش تهیه
۱
برنج را از ۳ ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید. پس از این مدت، آبِ روی برنج را خالی کنید و آن را به‌مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل ‏قابلمه ‏ای حاوی آبِ جوش روی حرارت زیاد بریزید تا آماده شود سپس آبکش کنید.

۲
آلو را از یک ساعت قبل، در یک پیمانه آب خیس کنید سپس هنگام مصرف در آبکش بریزید.

۳
در تابه‌ای حاوی روغن، سبزی را به‌مدت یک تا دو دقیقه، تفت دهید تا آبِ آن کاملا‌ کشیده شود.

۴
در ظرفی گوشت چرخ‌کرده و نمک را بریزید و ورز دهید سپس برنج، سبزی، باقلاسبز، تخم‌مرغ، نیمی از زردچوبه، نیمی از پیازداغ، نیمی از زعفران و فلفل را به آن اضافه کنید و به‌خوبی ورز دهید تا کاملا‌ حالت چسبندگی پیدا کند.

۵
کفِ دست‌ را با مقداری روغن مایع چرب کرده، از مایه آماده‌شده به‌اندازه مناسب بردارید و در کفِ دست پهن کنید. وسط آن تعدادی آلو و بقیه پیازداغ را قرار دهید و آن را به‌شکل گلوله درآورید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کرده، در سینی بچینید و به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۶
در این فاصله، در قابلمه‌ای حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، بقیه زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

۷
نمک، فلفل، بقیه زعفران، آبِ آلو و استاک را به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. کوفته‌ها را یکی‌یکی به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید (طوری‌که در یک ردیف و با فاصله قرار بگیرند تا هنگام پخت، به هم نچسبند) و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را ملایم کرده، درِ قابلمه را بگذارید تا کاملا‌ پخته شوند. دقت کنید پس از پخت، حدود ۲ تا ۳ پیمانه از آب کوفته باقی بماند؛ سپس کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر، به‌همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید.
نوش جان

 

Û±Û±-Û±Û°-Û°Û³-106083881_2922402777885463_5077888237217212309_n-1.jpg
ویرایش شده توسط نیلوفرآبی

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...