نیلوفرآبی ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 روش تهیه شیر برنج برای پنجاه نفر که میتونید این مواد رو ۲ برابر کرده و برای ۱۰۰ (صد) نفر آماده کرده و سرو کنید . مواد لازم برای ۵۰ نفر: برنج نیم دانه : ۱۳ پیمانه پودر هل : ۳ ق غ خ گلاب :۳ پیمانه کره : ۲۵۰ گرم خامه صبحانه : ۳ پیمانه آب: ۴۵ پیمانه شیر : ۸۰ پیمانه شکر : ۱۸/۵ پیمانه شکر بستگی به مزاج هر شهر داره بعضی افراد از نمک استفاده میکنند شما میتوانید بجای شکر از نمک استفاده کنید که مقدار نمک را نسبت مزاج خود اضافه کنید نه با پیمانه شکر که درج شده. طرز تهیه : مرحله اول برای آماده سازی شیر برنج ابتدا برنج را به خوبی بشویید، سپس درون یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه به اندازه ای آب به ظرف مورد نظر اضافه می کنید که روی برنج ها را بپوشاند، سپس اجازه بدهید برنج چند ساعت خیس بخورد. مرحله دوم در این مرحله برنج خیسانده شده را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آب را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت بپزد. مرحله سوم پس از اینکه برنج به خوبی دل باز کرد، شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و هر چند لحظه یک بار برنج را هم می زنیم تا ته نگیرد. پس از اینکه برنج به خوبی لعاب انداخت و از هم باز شد، شکر را به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله چهارم پس از اضافه کردن شکر، ۱۰ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم، سپس کره را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. حالا اجازه می دهیم شیر برنج به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا به خوبی جا بیفتد. مرحله پنجم در این مرحله پس از گذشت ۴۵ دقیقه پودر هل را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با شیر برنج ترکیب شوند. حالا باید اجازه دهیم شیر برنج جا بیفتد و به غلظت مورد نظرمان برسد. مرحله ششم پس از اینکه شیر برنج به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خامه را اضافه می کنیم. حالا شیر برنج را ترکیب می کنیم و درون ظرف مناسب می ریزیم، سپس به صورت دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. توجه : آب یا شیر، شیر برنج رو زیاد خشک نکنید آبکی بردارید چون بعد سرد شدن کاملا سفت میشود . 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 مرداد، 2023 ارسال شده در 2 مرداد، 2023 عاشق شم حداقل هفته ای یک بار رو درست میکنم البته با نمک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .