رفتن به مطلب

طرز تهیه ی گـراتـن بـادمـجـان•••🛎


ارسال های توصیه شده

 گراتن بادمجان با سیب زمینی و چرخ کرده

مواد لازم
شیر۱ پیمانه
کره۲۵ گرم
نمکبه مقدار لازم
آرد سفید۱ ق غذا خوری
طرز تهیه سس بشامل
ابتدا در تابه ای کوچک آرد را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم آرد را تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند ( کرمی رنگ شود ) و بوی خامی آن به طور کاملا گرفته شود سپس آنرا کنار می گذاریم.

در مرحله بعدی کره را در شیرجوش می گذاریم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا ذوب شود و بعد آرد تفت داده را با کمی نمک به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا مواد یکدستی داشته باشیم.آن وقت مواد سس ما رنگی کاراملی دارد

پس شیر را کم کم می افزاییم و مواد را هم می زنیم تا سس غلیظی بدست بیاوریم. در آخر سس که قوام گرفت از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و برای گراتن بادمجان از آن استفاده کنیم.


مواد لازم
بادمجان متوسط۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
پودر سیربه مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
پودر سوخاری۱ ق غذا خوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
طرز تهیه گراتن بادمجان
برای تهیه موساکای بادمجان ابتدا سیب زمینی را رد قابلمه ای کوچک می گذاریم و تا روی آن آب می گیریم و اجازه می دهیم تا آبپز شود و بعد بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آن ها را به صورت حلقه حلقه برش می دهیم و در سینی قرار می دهیم

و کمی نمک روی آن ها می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه تلخی و آب آن ها بیرون بیاید. سپس پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شود


و بعد پیاز را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ گوشت کاملا تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت و تبخیر شدن آب آن،گوشت را در یک سمت تابه جمع می کنیم


و کمی روغن در تابه می ریزیم و رب گوجه فرنگی را در روغن تفت می دهیم تا جایکه رنگ روغن نیز کاملا قرمز شود و بعد نمک،زردچوبه،پودر سیر و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و رب گوجه فرنگی را با گوشت خوب را تفت می دهیم و نصف لیوان آب ولرم روی مواد می ریزیم

و یک هم می زنیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم گوشت مغز پخت شود و آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود. سپس بادمجان ها را آبکش می کنیم و با دستمال آشپزخانه خشک می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود

و بعد بادمجان ها را کف تابه می چینیم و صبر می کنیم تا سرخ شوند و بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.در سرخ کردن همین که کمی طلایی شوند کفایت می کنید. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود

و بعد ظرفی را که برای گراتن انتخاب کرده ایم را با یک قلمو یا فرچه کاملا چرب می کنیم و پودر سوخاری کف ظرف می ریزیم و سیب زمینی آبپز شده را پوست می گیریم و حلقه حلقه برش می دهیم و روی آرد سوخاری مرتب می چینیم

و لایه بعد نصفی از بادمجان ها را می چینیم و لایه آخر مایه گوشت را می ریزیم و با کف قاشق کاملا روی سطح آن را مرتب و صاف می کنیم تا جایکه اصلا بادمجان ها مشخص نباشند و مجددا روی آن بادمجان می چینیم و در آخر سس بشامل را که از قبل آماده کرده بودیم

را روی بادمجان ها می ریزیم و در آخر پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و کاملا روی گراتن را با آن می پوشانیم. آنگاه ظرف گراتن را داخل فر قرار می دهیم تا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دیگر پنیر کاملا آب شده باشد و به رنگ طلایی در آمده باشد.

برای طلایی شدن فر گریل آن را روشن می کنیم. گراتن بادمجان آماده شده را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود چون ممکن است زمانیکه داغ است در حین برش زدن ظاهر زیبای آن خراب شود.پس از خنک شدن برش می زنیم و نوش جان کنید.

 

Û±Û±-Û³Û¸-Û³Û²-unnamed-3.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...