نیلوفرآبی ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 پنجاه گرم کره نصف لیوان اب ، سه چهارم لیوان شیر یا یه لیوان سر خالی، نصف قاشق چایخوری بکینک پودر. یه کمم وانیل رو باهم مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم وقتی به جوش اومد یک لیوان ارد و که الک کردیم همشو اضافه میکنیم بهش و یک دقیقه یا بیشتر روی حرارت هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه تقریبا وقتی خمیر خنک شد چهار تا تخم مرغ بهش اضافه میکنیم بعد با همزن هم میزنیم تا مایعمون یکدست ه نه شل نه سفت،خمیر را توی قیف میریزیم با ماسوره شکوفه یا ساده حتی بدون ماسوره هم میشه از خمیر اندازه گردو یا بزرگتر میریزیم توی فر با 200 درجه پنج دقیقه میزاریم وقتی خوب پف کرد حرارت و کم میکنیم 180 میزاریم تا مغز پخت بشه پنج دقیقه کافیه وقتی سرد شد سوراخ میکنیم با خامه فرم گرفته پر میکنیم 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: پنجاه گرم کره نصف لیوان اب ، سه چهارم لیوان شیر یا یه لیوان سر خالی، نصف قاشق چایخوری بکینک پودر. یه کمم وانیل رو باهم مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم وقتی به جوش اومد یک لیوان ارد و که الک کردیم همشو اضافه میکنیم بهش و یک دقیقه یا بیشتر روی حرارت هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه تقریبا وقتی خمیر خنک شد چهار تا تخم مرغ بهش اضافه میکنیم بعد با همزن هم میزنیم تا مایعمون یکدست ه نه شل نه سفت،خمیر را توی قیف میریزیم با ماسوره شکوفه یا ساده حتی بدون ماسوره هم میشه از خمیر اندازه گردو یا بزرگتر میریزیم توی فر با 200 درجه پنج دقیقه میزاریم وقتی خوب پف کرد حرارت و کم میکنیم 180 میزاریم تا مغز پخت بشه پنج دقیقه کافیه وقتی سرد شد سوراخ میکنیم با خامه فرم گرفته پر میکنیم من رو بخاری هم درست کردم خیلی خوب شد به نظرم ولی به هرحال مرسی 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: من رو بخاری هم درست کردم خیلی خوب شد به نظرم ولی به هرحال مرسی فدای خانم کدبـانـو 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 39 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدای خانم کدبـانـو خدا نکنه نفسم به کدبانویی شما که نمیرسم دلبر 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .