رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

آب و شکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدار شکر کم وزیاد میشه بعد از جوشیدن و قوام اومدن آب و شکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم و دم آن ها را جدا نکرده ایم و سعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب و شکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند.

IMG_20230226_181211_888.jpg

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...