نیلوفرآبی ارسال شده در 23 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2023 بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه. چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین ) تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا ) بزنین و در انتها هم رب گوجه . بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین . تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .