رفتن به مطلب

طرز تهیه ی کیک رولی سیب •••🛎


ارسال های توصیه شده

 

مواد لازم برای کیک:
💜3 عدد تخم مرغ
💜1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
💜1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
💜1 پاکت وانیل شکری (‌5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
💜1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
💜1.5 لیوان آرد

مواد لازم برای داخل رول:
💜5 عدد سیب (بزرگ)
💜نصف لیوان شکر
💜1 استکان گردو (خرد شده)
💜1 قاشق مربا خوری دارچین

طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه همراه با شکر و دارچین تا وقتی که آب سیب کشیده شود تفت بدید. سپس از روی اجاق بردارید و گردو را اضافه کنید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید بقیه مواد را اضافه کنید آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل سینی فر مربع شکل کاغذ روغنی بندازید و ابتدا مخلوط سیبی را بریزید و به طور یکنواخت با لیسک پخش کنید. مایه کیک را روی مخلوط سیبی بریزید و در فر 170 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید.
کیک پخته شده را روی کاغذ روغنی تمیز برگردانید و کاغذ روغنی رویی را با دقت جدا کنید وقتی که کیک هنوز گرم است بلافاصله رول کنید صبر کنید به این شکل خنک شود. بعد از خنک شدن روی کیک کمی پودر قند الک کنید

IMG_20230226_191225_475.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...