رفتن به مطلب

طرز تهیه ی عـدسـی•••🛎


ارسال های توصیه شده

 عدسی برای چهار نفر در صورت نیاز با دو برابر و سه برابر کردن این مواد برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۲ پیمانه
پیاز۲ عدد متوسط
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
کره۳۰ گرم
گل پر۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه عدسی ساده خانگی
مرحله اول
برای تهیه عدسی ساده خانگی ابتدا برای خیسانده عدس، آنرا از ۳ تا ۴ ساعت قبل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب به کاسه اضافه می کنیم که سطح آب یکی تا دو بند انگشت بالاتر از سطح عدس باشد.

مرحله دوم
پس از اینکه عدس را به خوبی خیساندیم، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم. برای عدسی باید از پیاز خلالی درشت استفاده کنیم، اما اگر دوست ندارید پیاز درشت در غذا باشد، می توانید آنرا به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سبک شود و حالت شیشه ای پیدا کند.

مرحله چهارم
حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را یک تا دو دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. پس از اینکه پیاز و ادویه ها به خوبی ترکیب شدند، رب گوجه فرنگی ار به قابلمه اضافه می کنیم.


مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را چند دقیقه سرخ می کنیم تا خوشرنگ شده و عطر و طعم خامی آن به طور کامل از بین برود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، عدس را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم
حالا سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت حبه قندی خرد می کنیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه سیب زمینی خرد شده را به همراه آویشن، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم
در این مرحله صبر می کنیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم عدسی به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در اواخر پخت، کره و گلپر را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم
توجه داشته باشید که اضافه کردن کره اختیاری است ولی توصیه می شود، چون طعم بسیار خوبی به عدسی می دهد. نکته دیگر این که چون در این دستور از سیب زمینی استفاده کردیم نیازی به اضافه کردن آرد نیست.

مرحله نهم
اگر می خواهید عدسی شما خیلی سفت و لعاب دار شود، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با کمی روغن تفت دهید تا به خوبی سرخ شود، سپس در میانه پخت به عدسی اضافه کنید، این کار لعاب زیادی به عدسی می دهد.

مرحله دهم
پس از گذشت حدودا یک ساعت عدسی ما آماده سرو است. در پایان عدسی را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به سلیقه خود با گلپر یا پیاز داغ تزیین کرده و به همراه نان سنگک تازه و لیمو ترش سرو می کنیم.

نوش جان

 

Û±Û·-ÛµÛ²-Û´Û±-245411794_606808900378002_68999584925107817_n.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...