رفتن به مطلب

طرز تهیه ی حـلـیـم•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش طرز تهیه حلیم برای پنجاه نفر در صورت نیاز به صد نفر هم میتوانید این مواد را دوبرابر کنید تا به اندازه دلخواه برسید

مواد لازم برای پنجاه نفر
گوشت ۳ کیلو گرم
شکر به اندازه کافی
روغن به اندازه کافی
روغن ۱۴ قاشق غذاخوری
گندم پوست کنده ۴ کیلو گرم
پیاز برای گرفتن بوی زهم گوشت ۵ عدد
نمک ، دارچین و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه حلیم گندم
مرحله اول: آماده سازی گندم
ابتدا گندم را در قابلمه ای می ریزیم و تا روی آن آب می گیریم و اجازه می دهیم از شب تا صبح خیس بخورد زیرا هر چقدر گندم بیشتر خیس بخورد و آب بیشتری جذب کند پخت حلیم بهتر خواهد شد.

مرحله دوم: پخت گندم
در ادامه ۲الی ۳ بار گندم ها را آبکش می کنیم تا کاملا تمیز شود و در قابلمه ای می ریزیم و ۶ لیوان آب روی آن می ریزیم و روی شعله با حرارت کم می گذاریم تا بپزد. دقت کنید گندم را باید مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم: پخت گوشت
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به ۴ قسمت خرد می کنیم(پیاز را نباید خیلی ریز کنید زیرا در هنگام پخت به گوشت می چسبد) و همراه با گوشت در قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و ۲ لیوان آب و زردچوبه و دارچین روی آن ها می ریزیم و با حرارت ملایم صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود.پس از پخته شدن آن ها را ریش ریش می کنیم.

مرحله چهارم: پخت حلیم گندم
زمانی گوشت را به گندم اضافه می کنیم که گندم کاملا پوره شده باشد،البته همراه با کمی نمک گوشت را به گندم اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم،چون هر آن ممکن است ته بگیرد و روی طعم حلیم تاثیر بگذارد.یک قاشق غذا خوری روغن به حلیم می افزاییم و به صورت متداوم آنرا هم می زنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا هم آب آن تبخیر شود و هم حلیم منسجم شود. این موضوع نیز حائز اهمیت است که حلیم را نباید بگذاریم کاملا آبش تبخیر شود چون زمانی که حلیم داغ است شاید به نظر خیلی شل باشد اما زمانی که آب آن کاملا تبخیر شود و کمی خنک شود قاعدتا سفت تر می شود. حلیم قوام گرفته را در ظرف سرو می کنیم و با دارچین و شکر تزئین می کنید.نوش جان

فوت و فن های دستور پخت حلیم گندم
هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد حلیم غلیظ و کشدارتری خواهید داشت.
می توانید به دلخواه در مرحله آخر حلیم را با گوشت کوب برقی میکس کنید.
در انتهای و در زمان سرو کمی کره و شکر و دارچین روی کاسه ها آماده شده بریزید.
گوشت سر و سینه و دنده گوسفندی بهترین گوشت برای پخت حلیم می باشد.
به دلخواه می توانید ۲ ق غذا خوری کنجد خام برای مقوی شدن حلیم به آن اضافه کنید.
برای کاهش زمان پخت حلیم از بلغور گندم می توانید استفاده کنید.
هرچقدر حلیم را بیشتر بکوبید بیشتر کشدار می شود.
گوشت حلیم را نباید خرد کنید زیرا مانع کشدار شدن حلیم می شود.


نوش جان

 

Û±Ûµ-Û´Û´-ÛµÛ¶-file.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش طرز تهیه حلیم برای پنجاه نفر در صورت نیاز به صد نفر هم میتوانید این مواد را دوبرابر کنید تا به اندازه دلخواه برسید

مواد لازم برای پنجاه نفر
گوشت ۳ کیلو گرم
شکر به اندازه کافی
روغن به اندازه کافی
روغن ۱۴ قاشق غذاخوری
گندم پوست کنده ۴ کیلو گرم
پیاز برای گرفتن بوی زهم گوشت ۵ عدد
نمک ، دارچین و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه حلیم گندم
مرحله اول: آماده سازی گندم
ابتدا گندم را در قابلمه ای می ریزیم و تا روی آن آب می گیریم و اجازه می دهیم از شب تا صبح خیس بخورد زیرا هر چقدر گندم بیشتر خیس بخورد و آب بیشتری جذب کند پخت حلیم بهتر خواهد شد.

مرحله دوم: پخت گندم
در ادامه ۲الی ۳ بار گندم ها را آبکش می کنیم تا کاملا تمیز شود و در قابلمه ای می ریزیم و ۶ لیوان آب روی آن می ریزیم و روی شعله با حرارت کم می گذاریم تا بپزد. دقت کنید گندم را باید مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم: پخت گوشت
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به ۴ قسمت خرد می کنیم(پیاز را نباید خیلی ریز کنید زیرا در هنگام پخت به گوشت می چسبد) و همراه با گوشت در قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و ۲ لیوان آب و زردچوبه و دارچین روی آن ها می ریزیم و با حرارت ملایم صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود.پس از پخته شدن آن ها را ریش ریش می کنیم.

مرحله چهارم: پخت حلیم گندم
زمانی گوشت را به گندم اضافه می کنیم که گندم کاملا پوره شده باشد،البته همراه با کمی نمک گوشت را به گندم اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم،چون هر آن ممکن است ته بگیرد و روی طعم حلیم تاثیر بگذارد.یک قاشق غذا خوری روغن به حلیم می افزاییم و به صورت متداوم آنرا هم می زنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا هم آب آن تبخیر شود و هم حلیم منسجم شود. این موضوع نیز حائز اهمیت است که حلیم را نباید بگذاریم کاملا آبش تبخیر شود چون زمانی که حلیم داغ است شاید به نظر خیلی شل باشد اما زمانی که آب آن کاملا تبخیر شود و کمی خنک شود قاعدتا سفت تر می شود. حلیم قوام گرفته را در ظرف سرو می کنیم و با دارچین و شکر تزئین می کنید.نوش جان

فوت و فن های دستور پخت حلیم گندم
هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد حلیم غلیظ و کشدارتری خواهید داشت.
می توانید به دلخواه در مرحله آخر حلیم را با گوشت کوب برقی میکس کنید.
در انتهای و در زمان سرو کمی کره و شکر و دارچین روی کاسه ها آماده شده بریزید.
گوشت سر و سینه و دنده گوسفندی بهترین گوشت برای پخت حلیم می باشد.
به دلخواه می توانید ۲ ق غذا خوری کنجد خام برای مقوی شدن حلیم به آن اضافه کنید.
برای کاهش زمان پخت حلیم از بلغور گندم می توانید استفاده کنید.
هرچقدر حلیم را بیشتر بکوبید بیشتر کشدار می شود.
گوشت حلیم را نباید خرد کنید زیرا مانع کشدار شدن حلیم می شود.


نوش جان

 

Û±Ûµ-Û´Û´-ÛµÛ¶-file.jpg

من حلیم و با مرغ درست میکنم

گندمشو تو غذاساز میریزم خیلی خوب میشه

البته مصرف کم نه زیاد😁😁😁😁

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 ساعت قبل، فریحا گفته است:

من حلیم و با مرغ درست میکنم

گندمشو تو غذاساز میریزم خیلی خوب میشه

البته مصرف کم نه زیاد😁😁😁😁

عالی عزیزم، 😂🤗❤بس کدبانویی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...