رفتن به مطلب

طرز تهیه ی سـوپ اسفنـاج•••🛎


ارسال های توصیه شده

سوپی خوشمزه و سرشار از ویتامین

مواد لازم:

جو پرک ۲ ق.غ
اسفناج نیم کیلو
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
آب قلم۳لیوان
خامه سه ق.غ
سیر رنده شده ۱حبه
کره ۲۰گرم
پیاز کوچک ۱عدد


اسفناج رو تمیز کرده ودوسه بار میشوییم وآبکش میکنیم وبعد در قابلمه میریزیم ورو حرارت میزاریم بپزه(در قابلمه رو نزارید) در این فاصله اب قلم یامرغ را با جو پرک میزاریم خوب بپزد وقتی اسفناجمون پخت با غذاسازکاملا پوره کنید .پیاز رو داخل کره تفت داده وسیر رو اضافه کرده تا طلایی شه واسفناج ونمک وفلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بزارید تا پخته و غلیظ شه (غلظت سوپ باید طوری باشه که نه زیاد غلیظ ونه زیاد رقیق باشه).در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه رو اضافه وهمزده و کمی آب لیمو ترش نیز اضافه کنید و با تکه های نون باگت میل کنید

 

IMG_20230406_201457_851.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...