نیلوفرآبی ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 سوپی خوشمزه و سرشار از ویتامین مواد لازم: جو پرک ۲ ق.غ اسفناج نیم کیلو نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم آب قلم۳لیوان خامه سه ق.غ سیر رنده شده ۱حبه کره ۲۰گرم پیاز کوچک ۱عدد اسفناج رو تمیز کرده ودوسه بار میشوییم وآبکش میکنیم وبعد در قابلمه میریزیم ورو حرارت میزاریم بپزه(در قابلمه رو نزارید) در این فاصله اب قلم یامرغ را با جو پرک میزاریم خوب بپزد وقتی اسفناجمون پخت با غذاسازکاملا پوره کنید .پیاز رو داخل کره تفت داده وسیر رو اضافه کرده تا طلایی شه واسفناج ونمک وفلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بزارید تا پخته و غلیظ شه (غلظت سوپ باید طوری باشه که نه زیاد غلیظ ونه زیاد رقیق باشه).در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه رو اضافه وهمزده و کمی آب لیمو ترش نیز اضافه کنید و با تکه های نون باگت میل کنید نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .