حسین138 ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 فک میکردم تو راهی هستی که اگه تا تهش برم به خوشبختی نداشتم میرسم به خوشبختی که تو تمام زندگیم باخته بودمش میخواستم با این کلمه غریبه آشنا بشم و فک میکردم تو کلیدش هستی . در صورتی که تو این راه نه تنها قلبمو باختم با غم دست دوستی دادم با اشک پیمان بستم با فک و خیال نداشتنت،شبامو سر کردم کم کم با دستای خودم ،خودمو نابود کردم این راه از اولم اشتباه بود اما تو دوست داشتنی ترین اشتباهی بودی که تو زندگیم کردم️ 2 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 5 شهریور، 2023 ارسال شده در 5 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۳۰ در 13:18، حسین138 گفته است: فک میکردم تو راهی هستی که اگه تا تهش برم به خوشبختی نداشتم میرسم به خوشبختی که تو تمام زندگیم باخته بودمش میخواستم با این کلمه غریبه آشنا بشم و فک میکردم تو کلیدش هستی . در صورتی که تو این راه نه تنها قلبمو باختم با غم دست دوستی دادم با اشک پیمان بستم با فک و خیال نداشتنت،شبامو سر کردم کم کم با دستای خودم ،خودمو نابود کردم این راه از اولم اشتباه بود اما تو دوست داشتنی ترین اشتباهی بودی که تو زندگیم کردم️ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .