رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

مرغ سوخاری برای دو نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای چهار و شش نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای ۲ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
ماست چکیده نصف لیوان
آرد سفید ۱ تا ۲ لیوان
پیاز۱ عدد کوچک
آب سرد نصف کاسه
سبزیجات معطر¼ لیوان از اون هم کمتر
زعفران دم کرده نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
طرز تهیه مرغ سوخاری
مرحله اول
برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز خرد شده را درون کاسه می ریزیم.


مرحله دوم
در این مرحله سبزیجات معطر تازه یا خشک که می تواند شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و … باشد را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس تکه های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه می ریزم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا قطعات گوشت مرغ به طور کامل به مواد طعم دهنده آغشته شوند.


مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا تکه مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.


مرحله پنجم
در این مرحله آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کاسه حاوی آرد را کنار قرار می دهیم. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم
حالا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود. در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه آرد می اندازیم و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد را به خود جذب کنند و پس از سرخ شدن پولکی شوند.


مرحله هفتم
پس از خارج کردن تکه های مرغ از آرد، انها را درون کاسه آب یخ می اندازیم و مجددا درون آرد قرار می دهیم و خوب می سابیم تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام دهیم تا مرغ سوخاری پولکی شود.

مرحله هشتم
حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه طلایی شوند، کاملا مغز پخت نیز شوند.

مرحله نهم
نکته مهم دیگر اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. پس از سرخ شدن مرغ ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

مرحله دهم
همگی مرغ ها را به همین شکل آماده می کنیم. می توانیم در کنار مرغ سوخاری کمی سیب زمینی را نیز خلالی خرد کنیم و در روغن سرخ کنیم و مرغ های سوخاری را همراه با سیب زمینی های سرخ شده در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.

 

Û±Û·-Û±Û´-Û²Û·-2Q==.jpg



 

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...