نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 Без тебя родная я не я بدون تو عزیزم، من خودم نیستم Ты моя мания, ты аномалия تو عشق و دیوونگی منی، تو یه استثنایی С тобой хочу взлететь на небеса با تو دلم میخواد که تا بهشت پرواز کنم Я всё построю сам по белым парусам من خودم همه چیزم رو زیر یه بادبان سفید می سازم И мне не нужно много слов, а я снова я و به کلمات زیادی و حرف زدن نیاز ندارم Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя فقط با من باش، همین کافیه Ведь без тебя родная я не я بدون تو ،عزیزم، من خودم نیستم Родная, я не я, родная, я не я عزیزم، من خودم نیستم ،عزیزم، من خودم نیستم 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۷ در 21:23، نیلوفرآبی گفته است: Без тебя родная я не я بدون تو عزیزم، من خودم نیستم Ты моя мания, ты аномалия تو عشق و دیوونگی منی، تو یه استثنایی С тобой хочу взлететь на небеса با تو دلم میخواد که تا بهشت پرواز کنم Я всё построю сам по белым парусам من خودم همه چیزم رو زیر یه بادبان سفید می سازم И мне не нужно много слов, а я снова я و به کلمات زیادی و حرف زدن نیاز ندارم Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя فقط با من باش، همین کافیه Ведь без тебя родная я не я بدون تو ،عزیزم، من خودم نیستم Родная, я не я, родная, я не я عزیزم، من خودم نیستم ،عزیزم، من خودم نیستم عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .