نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر Без тебя родная я не я بدون تو عزیزم، من خودم نیستم Ты моя мания, ты аномалия تو عشق و دیوونگی منی، تو یه استثنایی С тобой хочу взлететь на небеса با تو دلم میخواد که تا بهشت پرواز کنم Я всё построю сам по белым парусам من خودم همه چیزم رو زیر یه بادبان سفید می سازم И мне не нужно много слов, а я снова я و به کلمات زیادی و حرف زدن نیاز ندارم Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя فقط با من باش، همین کافیه Ведь без тебя родная я не я بدون تو ،عزیزم، من خودم نیستم Родная, я не я, родная, я не я عزیزم، من خودم نیستم ،عزیزم، من خودم نیستم 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر خیلے لایکے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر خیلے قشنگ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر عالے عالے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 16 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر خیلے خاطرہ انگیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 4 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر در ۱۴۰۲/۱/۲۷ در 21:23، نیلوفرآبی گفته است: Без тебя родная я не я بدون تو عزیزم، من خودم نیستم Ты моя мания, ты аномалия تو عشق و دیوونگی منی، تو یه استثنایی С тобой хочу взлететь на небеса با تو دلم میخواد که تا بهشت پرواز کنم Я всё построю сам по белым парусам من خودم همه چیزم رو زیر یه بادبان سفید می سازم И мне не нужно много слов, а я снова я و به کلمات زیادی و حرف زدن نیاز ندارم Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя فقط با من باش، همین کافیه Ведь без тебя родная я не я بدون تو ،عزیزم، من خودم نیستم Родная, я не я, родная, я не я عزیزم، من خودم نیستم ،عزیزم، من خودم نیستم عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .