نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 آرامگاه سهراب سپهری آدرس آرامگاه سهراب سپهری: کاشان، روستای مشهد اردهال، صحن امامزاده سلطانعلی بن محمد باقر (به سراغ من اگر میآیید نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من) نمیتوان راجعبه جاهای دیدنی اطراف کاشان صحبت کرد و آرامگاه سهراب سپهری را از قلم انداخت. تماشای آرامگاه این شاعر بزرگ در فصل بهار یکی از هیجانانگیزترین کارهایی است که در فصل بهار میتوان تجربه کرد. مقبره او در صحن امامزاده سلطان علی ابن محمدباقر در روستای مشهد اردهال در چهل و دو کیلومتری کاشان است که بسیاری از طرفداران این شاعر نامآشنا را به سوی خود میکشاند. حال و هوای معنوی آرامگاه سهراب، شما را به وجد خواهد آورد. 1 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: آرامگاه سهراب سپهری آدرس آرامگاه سهراب سپهری: کاشان، روستای مشهد اردهال، صحن امامزاده سلطانعلی بن محمد باقر (به سراغ من اگر میآیید نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من) نمیتوان راجعبه جاهای دیدنی اطراف کاشان صحبت کرد و آرامگاه سهراب سپهری را از قلم انداخت. تماشای آرامگاه این شاعر بزرگ در فصل بهار یکی از هیجانانگیزترین کارهایی است که در فصل بهار میتوان تجربه کرد. مقبره او در صحن امامزاده سلطان علی ابن محمدباقر در روستای مشهد اردهال در چهل و دو کیلومتری کاشان است که بسیاری از طرفداران این شاعر نامآشنا را به سوی خود میکشاند. حال و هوای معنوی آرامگاه سهراب، شما را به وجد خواهد آورد. ممنون عالی بود و فوق العاده 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2023 3 ساعت قبل، فریحا گفته است: ممنون عالی بود و فوق العاده فدات جانم❤ نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات جانم❤ خدا نکنه نپص 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .