رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

آموزش جوجه کباب اصیل در منزل به روش راحت و آسان این مواد برای ۸الی ۱۰ نفره میتونید با دو الی ۳ برابر کردن مواد تعداد رو بیشتر کنید.


مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر :

سینه مرغ چهار عدد سینه دو تا مرغ
کتف و بال چهار تا از هر کدوم
پیاز یک عدد متوسط
آبلیمو شش یا هفت قاشق سوپخوری
روغن مایع پنج قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ده قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
گوجه تازه و سفت و فلفل سبز برای کباب کردن


طرز تهیه :
سینه های مرغ رو از استخوان ها جدا میکنیم و میشوریمش تا به این شکل در بیاد
به قطعات کوچیک تر می بریم که حدودا با هم ، هم اندازه باشن نه زیاد بزرگ باشن که مواد رو به خودشون جذب نکن نه خیلی ریز باشن که وقتی روی حرارت قرار میگیرن زود بسوزن.
قطعاتی که تو عکس می بینین اندازه استانداردیه که توسط مامان گلم بریده شد.
کتف و بال رو هم از مرغ جدا کنین و همراه اینا تو کاسه ای که میخواین اونا رو مزه دار کنین بریزین.
الان نوبت میرسه به این که سس مربوطه رو درست کنیم ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد میکنیم تا خوب به خورد مرغا بره
زعفران رو به مرغا اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبلیمو و روغن رو هم بهش اضافه کرده هم میزنیم (با دست) با قاشق حسش منتقل نمیشه نمک رو هم بهش اضافه میکنیم
در آخر پیاز رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پیاز بین اونا پخش بشه و به خورد همه شون بره.
باید کمه کمش ۱۲ ساعت این طوری تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه هرچه بیشتر تو این مواد بمونه بیشتر خوشمزه تر میشه.
الان به قسمتای خوب داستان داریم نزدیک میشیم جایی که یواش یواش دارن جوجه هارو به سیخ میکشن تا بره روی زغالا کبابی شه.

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۶۱۵۳۳.jpg


یه نکته درباره بال ها و کتف ها بگم که اینا یه کم دیر می پزن بهتره اول از همه اونا رو بزارین روی زغال و آخر از همه بردارین تا کاملا پخته شه
نوش جان

ارسال شده در
4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

آموزش جوجه کباب اصیل در منزل به روش راحت و آسان این مواد برای ۸الی ۱۰ نفره میتونید با دو الی ۳ برابر کردن مواد تعداد رو بیشتر کنید.


مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر :

سینه مرغ چهار عدد سینه دو تا مرغ
کتف و بال چهار تا از هر کدوم
پیاز یک عدد متوسط
آبلیمو شش یا هفت قاشق سوپخوری
روغن مایع پنج قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ده قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
گوجه تازه و سفت و فلفل سبز برای کباب کردن


طرز تهیه :
سینه های مرغ رو از استخوان ها جدا میکنیم و میشوریمش تا به این شکل در بیاد
به قطعات کوچیک تر می بریم که حدودا با هم ، هم اندازه باشن نه زیاد بزرگ باشن که مواد رو به خودشون جذب نکن نه خیلی ریز باشن که وقتی روی حرارت قرار میگیرن زود بسوزن.
قطعاتی که تو عکس می بینین اندازه استانداردیه که توسط مامان گلم بریده شد.
کتف و بال رو هم از مرغ جدا کنین و همراه اینا تو کاسه ای که میخواین اونا رو مزه دار کنین بریزین.
الان نوبت میرسه به این که سس مربوطه رو درست کنیم ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد میکنیم تا خوب به خورد مرغا بره
زعفران رو به مرغا اضافه کرده و هم میزنیم بعد آبلیمو و روغن رو هم بهش اضافه کرده هم میزنیم (با دست) با قاشق حسش منتقل نمیشه نمک رو هم بهش اضافه میکنیم
در آخر پیاز رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پیاز بین اونا پخش بشه و به خورد همه شون بره.
باید کمه کمش ۱۲ ساعت این طوری تو یخچال بمونه تا مزه دار بشه هرچه بیشتر تو این مواد بمونه بیشتر خوشمزه تر میشه.
الان به قسمتای خوب داستان داریم نزدیک میشیم جایی که یواش یواش دارن جوجه هارو به سیخ میکشن تا بره روی زغالا کبابی شه.

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۶۱۵۳۳.jpg


یه نکته درباره بال ها و کتف ها بگم که اینا یه کم دیر می پزن بهتره اول از همه اونا رو بزارین روی زغال و آخر از همه بردارین تا کاملا پخته شه
نوش جان

به به

انقد دلمونو آب نکن

😭😭😭😎😎😂🙃

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...