رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
 

دستور آموزش مرحله به مرحله دلمه فلفل به روش آسان و فوری در منزل برای 2 نفر مناسبه و مواد رو به تعداد نفرات خودتون میتونید تغییر بدید.

مواد لازم

  • ۳ عدد فلفل دلمه ای بزرگ یا ۴ عدد فلفل دلمه ای متوسط
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱/۲ پیمونه برنج خام
  • ۱/۳ پیمونه لپه خام
  • ۳ قاشق غذاخوری سبزی دلمه خشک شده یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه تازه خورد کرده (گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری)
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آبغوره به مقدار لازم
  • ۱ قاشق مرباخوری شکر در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه

مرحله اول

ابتدا باید لپه رو که از چند ساعت پیش خیس کرده و آبش رو هم چند بار عوض کردیم تا نفخش بره رو بپزیم پس لپه رو با مقداری آب بدون اینکه بهش نمک اضافه کنیم میپزیم و وقتی کاملا پخت آبکشش میکنیم

مرحله دوم

برنج رو هم داخل آبجوش میریزیم و وقتی کمی نرم شد و موقع آبکش کردنش شد، آبکشش میکنیم
حالا پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخ کرده رو داخل ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۸۰۳۴۷.jpg


مرحله سوم

مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه.
حالا برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم
مواد رو کمی با هم تفت میدیم و مزه میکنیم تا در صورتی که به نمک بیشتری احتیاج بود اضافه کنیم و در نهایت ۲ قاشق از سبزی خشک یا ۴ قاشق از سبزی تاره رو اضافه میکنیم.

مرحله چهارم

حالا فقط کمی مواد رو با هم تفت میدیم تا فقط مخلوط بشن و باید دقت کنیم تا سبزی زیاد سرخ نشه که بسوزه. حالا مایه داخل دلمه ها حاضره.
در این مرحله سس دلمه رو حاضر میکینم. من معمولا مایه گوشتی رو از ماهیتابه در میارم و بعد سس رو داخل همون ماهیتابه درست میکنم. پس مقداری روغن داخل همون ماهیتابه ریخته و بعد دو عدد پیازی که داشتیم رو درشت خورد کرده و با روغن تفت میدیم
همین که پیاز کمی نرم شد و کمی هم سرخ شد کافیه لازم نیست تا کاملا سرخ و طلایی بشه. حالا رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه

مرحله پنجم

بعد مابقی سبزی معطر رو هم اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم.
در نهایت یک الی یک و نیم لیوان آب به سس اضافه کرده و به مقدار لازم آبغوره هم میریزیم و کمی روی حرارت میذاریم تا مزه ها به خورد هم بره. من چون سس دلمه رو ملس دوست دارم در این مرحله یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم. اینجا دیگه سس دلمه هم حاضره.

مرحله ششم

فقط مونده پر کردن دلمه ها پس مثل تصویر قسمت بالای دلمه رو دور تا دور میبریم و تخم هاشو کاملا خالی میکنیم.

مرحله هفتم

حالا داخل فلفل رو کاملا از مایه گوشتی پر کرده و فشار میدیم من معمولا وقتی نصف دلمه از مایه پر شد یکی دو قاشق از سس هم داخل فلفل میریزم و بعد بقیه مایه گوشتی رو اضافه میکنم تا داخل دلمم کمی مزه دار بشه

مرحله هشتم

حالا سس رو داخل قابلمه ای میریزم که با توجه به سایز دلمه ها طوری باشه که دلمه ها داخلش به هم فیکس بشن. در فلفل هارو هم میذاریم و دلمه ها رو داخل قابلمه میذاریم. سسمون باید مقداری باشه که تا نصف فلفل ها بالا اومده باشه اگه کمتر بود بهش کمی آب اضافه کنین.

مرحله نهم

حالا در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا دلمه ها برای نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزه و جا بیوفته وسس هم کمی تنگ آب بشه.
حالا دلمه های خوشمزه ما پخته و آماده سرو کردنه … نوش جان

 

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۵_۱۸۰۲۱۵.jpg

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...