رفتن به مطلب

طرز تهیه ی شیـرینی اتابکی•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش دستور شیرینی اتابکی فوری و راحت این طرز تهیه مناسب ۱۰ نفر هست که میتونید مواد رو ۲ الی ۳برابر کنید و از شیرینی های سنتی قزوین هست و شیرینی کمی داره‌.

مواد لازم
روغن جامد یا صاف قنادی 125 گرم
آرد سفید قنادی 125 گرم
پودر قند 125 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 125 گرم

مرحله اول: الک کردن آرد
برای تهیه این شیرینی مواد اولیه باید به دمای محیط برسند، بنابراین مواد را یک ساعت قبل از تهیه شیرینی داخل محیط آشپزخانه قرار دهید. پودر قند و آردها را جداگانه الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر شیرینی
روغن و پودر قند را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق کاملا مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید. ابتدا آرد برنج را روی مواد ریخته و مخلوط کنید، سپس آرد سفید را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. آرد سفید را تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را آرام ورز دهید تا منسجم شود، مراقب باشید که به روغن نیفتد.

مرحله سوم: تقسیم کردن خمیر
پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر هل اضافه کنید و داخل یک کیسه فریزر بگذارید. به یک قسمت دیگر زعفران اضافه کرده و آن را نیز داخل کیسه فریزر قرار دهید. به قسمت سوم نیز پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و هر سه قسمت خمیر را توی محیط خنک و یا یخچال به مدت 8 تا 12 ساعت بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله چهارم: قالب زدن خمیر
خمیر ها را به صورت جداگانه بین دو عدد کیسه فریزر باز کنید و با هر طرحی که دوست داشتید قالب بزنید. قطر خمیر به علاقه شما بستگی دارد. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید و داخل فری که از قبل روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید. 15 تا 20 دقیقه زمان دهید تا شیرینی های اتابکی شما آماده شوند.

بعد از پخت سینی را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند.

 

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۴_۲۲۵۹۳۳.jpg

نکته ها:

این شیرینی را به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید. به مدت یک ماه در جای خنک و حتی تا 3 ماه داخل فریزر ماندگاری دارد. البته باید داخل ظرف دربسته نگهداری شود. برای تهیه انواع شیرینی مخصوصا شیرینی های سنتی مواد اولیه را با گرم اندازه می گیرند، چون با پیمانه اندازه ها دقیق نیستند.

– داخل این شیرینی نمی توان از کره استفاده کرد، زیرا باعث می شود ماندگاری شیرینی کم شده و همچنین شیرینی شما بو بگیرد و بافتش تغییر کند.

– اگر هنگام کاتر کردن، قالب به شیرینی بچسبد می توانید هر بار قالب را داخل آرد برنج بزنید و مجدد استفاده کنید.

– چون داخل این شیرینی از آرد برنج استفاده می شود حتما باید به همان اندازه که گفته شده خمیر شما استراحت کند تا کیفیت شیرینی مطلوب باشد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...