نیلوفرآبی ارسال شده در 14 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2023 آموزش درست کردن حلوا اماج اردبیلی و تبریزی برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید مواد لازم برای ده نفر آرد ۵ پیمانه شیر پرچرب ۵ پیمانه روغن ۲ ونیم پیمانه زردچوبه ۳ ق غذا خوری ( یا زعفران ) مواد لازم برای تهیه شربت آب ۵ پیمانه شکر ۵ پیمانه پیمانه ها لیوان فرانسوی در نظر گرفته شده اند طرز تهیه حلوا اوماج مرحله اول : تهیه شربت حلوا ابتدا شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا ذارات شکر حل شود نیاز به جوشیدن و قوام شربت نیست زیرا این کار باعث خشک شدن حلوا می شود. مرحله دوم : اسپری کردن شیر آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و داخل یک سینی بریزید سپس شیر در یک آبپاش ریخته و روی آرد ها اسپری کنید تا حدی که آرد به شکل خرد نان دربیاد (به شکل گوله شدن آرد به اصطلاح اوماج گفته می شود ) سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در محیط قرار می دهیم تا خشک شود سپس با کمک غذاساز یا آسیاب آن را خوب پودر کنید. مرحله سوم : سرخ شدن آرد داخل یک قابلمه روغن را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه این کار را انجام دهید آرد این حلوا نباید زیاد سرخ شود کمی که بوی خامی آن از بین رفت کافی است و حالا شربت را اضافه می کنیم و هم می زنیم حرارت را در این مرحله کم کرده تا حلوا کمی جمع شود. مرحله آخر وقتی حلوا جمع شد دمکنی رو در قابلمه بگذارید و حلوا را بمدت ۱ ساعت دم بگذارید در حین دم کشیدن چند بار هم بزنید تا حلوا ته نگیرید وقتی سرد شد روی دیس کشیده و به دلخواه روش را تزئین کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .