رفتن به مطلب

طرز تهیه ی حلوا اُمــاج•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش درست کردن حلوا اماج اردبیلی و تبریزی برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای ده نفر
آرد ۵ پیمانه
شیر پرچرب ۵ پیمانه
روغن ۲ ونیم پیمانه
زردچوبه ۳ ق غذا خوری ( یا زعفران )
مواد لازم برای تهیه شربت
آب ۵ پیمانه
شکر ۵ پیمانه
پیمانه ها لیوان فرانسوی در نظر گرفته شده اند
طرز تهیه حلوا اوماج
مرحله اول : تهیه شربت حلوا
ابتدا شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا ذارات شکر حل شود نیاز به جوشیدن و قوام شربت نیست زیرا این کار باعث خشک شدن حلوا می شود.

مرحله دوم : اسپری کردن شیر
آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و داخل یک سینی بریزید سپس شیر در یک آبپاش ریخته و روی آرد ها اسپری کنید تا حدی که آرد به شکل خرد نان دربیاد (به شکل گوله شدن آرد به اصطلاح اوماج گفته می شود ) سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در محیط قرار می دهیم تا خشک شود سپس با کمک غذاساز یا آسیاب آن را خوب پودر کنید.

مرحله سوم : سرخ شدن آرد
داخل یک قابلمه روغن را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه این کار را انجام دهید آرد این حلوا نباید زیاد سرخ شود کمی که بوی خامی آن از بین رفت کافی است و حالا شربت را اضافه می کنیم و هم می زنیم حرارت را در این مرحله کم کرده تا حلوا کمی جمع شود.

مرحله آخر
وقتی حلوا جمع شد دمکنی رو در قابلمه بگذارید و حلوا را بمدت ۱ ساعت دم بگذارید در حین دم کشیدن چند بار هم بزنید تا حلوا ته نگیرید وقتی سرد شد روی دیس کشیده و به دلخواه روش را تزئین کنید. 

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۴_۱۵۲۱۱۷.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...