رفتن به مطلب

طرز تهیه ی حلوا هـویج•••🛎


ارسال های توصیه شده

آموزش درست کردن  حلوای هویج ارومیه ای برای پنجاه نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای صد و صدو پنجاه نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای پنجاه نفر
کره ۴۰۰ گرم
گلاب 5ونیم پبمانه
شکر ۱۲و نیم پبمانه
هویج ۵ کیلو گرم
آرد سفید ۱۲ و نیم پیمانه
روغن مایع ۷ ونیم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
خلال پسته و مربای هویج برای تزیین

طرز تهیه حلوای هویج
مرحله اول: آماده سازی هویج
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید.بعد هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و در آب در حال جوش می ریزیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بخار پز شوند سپس هویج ها را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید


مرحله دوم: تهیه شربت
برای آماده کردن شربت معطر ابتدا ۲ ونیم پیمانه گلاب را در قابلمه کوچکی می ریزیم و روی آن شکر می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق آرام شکر را در آب هم می زنیم تا زودتر حل شود سپس زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید دقت کنید نباید شرتب بجوشد در حدی که دانه ای شکر ذوب شود کافی می باشد.


مرحله سوم: تفت دادن آرد
تابه ای متناسب با مقدار آرد روی حرارت قرار می دهیم و آرد را در تابه الک می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و حرارت را خاموش می کنیم و هنوز به تفت دادن ادامه می دهیم چون تابه داغ است و رها کردن آرد باعث سوختن آرد می شود.آرد تفت خورده را از روی حرارت بردارید و الک کنید و داخل همان تابه کره و روغن مایع را بریزید تا کره ذوب شود.

مرحله چهارم: افزودن پوره هویج
در ادامه آرد تفت خورده را به کره و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با روغن و کره یکدست شود سپس پوره هویج را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم: تهیه حلوا هویج
در ادامه شربت را که در مرحله دوم تهیه کردیم طی ۳ مرحله به مواد حلوا اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا شربت جذب حلوا شود سپس مدام روی حرارت ملایم حلوا را هم بزنید تا حلوا وسط قابلمه جمع شود بعد از اینکه حلوا جمع شد تابه را به راست و چب مانند گهواره تکان دهید به همین راحتی حلوا ما آماده شده است حلوا را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به هر صورت که تمایل داریم به آن حالت می دهیم و یا می توانیم برای مجلسی تر شدن ظاهر حلوا کف قالبی را با فرچه که کمی آغشته به روغن کرده ایم چرب کنیم و حلوا را در قالب بریزیم و خوب فیکس کنیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و حالت بگیرد.سپس از یخچال بیرون می آوریم و روی قالب حلوا بشقابی می گذاریم و قالب را بر می گردانیم و حلوای زیبا را با مربای هویج ، خلال پسته یا بادام تزئین می کنیم 

 

IMG_۲۰۲۳۰۴۱۴_۱۵۰۲۴۶.jpg
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...